Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2019)

09:03 27/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2019):Κριός

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστούν αρκετά κατά τη

διάρκεια της σημερινής ημέρας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνουν αποδέκτες των παραπόνων της οικογένειας σας και αυτό γιατί αισθάνονται ότι στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους τους παραμελείτε.

Ταύρος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες αφορούν την προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων, οι οποίες όμως για να είναι επιτυχημένες θα πρέπει να δείξετε εσείς από την πλευρά σας την ανάλογη σοβαρότητα.

Δίδυμοι

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσουν να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε άσκοπες σπατάλες.

Καρκίνος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας  και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε περίεργα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και αυτό γιατί θα αισθανθείτε ότι οι δικοί σας άνθρωποι αντί να σας χαϊδέψουν τα αυτιά είναι ιδιαίτερα αυστηροί μαζί σας.

Λέων

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αυξήσουν το εσωτερικό σας άγχος εξαιτίας των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων που σας έχουν δοθεί από τους προϊσταμένους σας. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές ηρεμίας.

Παρθένος

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα δείξετε στους άλλους ότι είναι εφικτό να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με μέτρο.

Ζυγός

Σε διλήμματα χωρίς ουσία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει το άγχος και τις ενοχές σας καθώς νιώθετε ότι στο κυνήγι της επαγγελματικής καταξίωσης αμελείτε την οικογένεια σας. Ηρεμήστε, γιατί όλα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας σας τα οποία απέχουν πολύ από την αλήθεια.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ το δυνατό σας χαρτί θα είναι τα δυνατά σας επιχειρήματα και ο σοβαρός σας λόγος.

Τοξότης

Βουτιά στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας τις οποίες τόσο καιρό αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε με το χαμόγελο και την εξωστρέφεια σας. Αν τις προκαλέσετε και τις κοιτάξετε στα μάτια θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλες.

Αιγόκερως

Το αυστηρό σας πρόσωπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα αυστηροί και να βάλετε νέα όρια στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥδροχόοςΜε τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι, μιας και από τη φύση σας είστε από τους ανθρώπους που τα μικρά και συνηθισμένα πράγματα σας κουράζουν.Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσουν να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, το οποίο θα καταφέρετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης κάτω από την επίβλεψη ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον, ο οποίος θα είναι και ο πιο αυστηρός κριτής σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα