Το φόρεμα απ’ τα Mango για γυναίκες με καμπύλες που έγινε viral

20:56 26/8/2019 - Πηγή: iPop

Είναι απλό, αέρινο και chic! Το φόρεμα απ’ τα Mango για γυναίκες με καμπύλες έγινε viral κι όχι άδικα, αφού συνδυάζει μια σειρά από χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα ψάχνει όταν πάει για ψώνια!

Αρχικά να πούμε πως αγαπάμε τα brands που αντιλαμβάνονται ότι το κάθε σώμα είναι διαφορετικό, ότι δεν υπάρχουν μόνο γυναίκες με αναλογίες μοντέλου και κυκλοφορούν συλλογές με ρούχα που απευθύνονται αποκλειστικά σε plus size γυναίκες με καμπύλες.

Ένα απ’ αυτά τα αγαπημένα brands είναι και το Mango, το οποίο με τη σειρά Violeta απευθύνεται σ’

όλους τους σωματότυπους, κυκλοφορώντας κομμάτια που κολακεύουν όλα τα σώματα.

Τώρα που το Φθινόπωρο είναι κοντά χρειάζεσαι ένα φόρεμα που θα αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του σώματός σου, θα βγάλει όλη τη σέξι πλευρά σου προς τα έξω, ενώ παράλληλα θα είναι αέρινο κι άνετο, όπως ακριβώς ένα ρούχο που απευθύνεται σ’ αυτή την εποχή!

Το φόρεμα με δαντέλα και σατέν απ’ τα Mango σε σοκολατί χρώμα έγινε γίνει το… talk of the town στον χώρο της μόδας για τις γυναίκες με καμπύλες!

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα το βρεις αυτή τη στιγμή online στη μισή τιμή λόγω εκπτώσεων και πραγματικά εάν έψαχνες ένα φθινοπωρινό κομμάτι για ν’ ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αξίζει να το αγοράσεις. Κοστίζει 34,99 € με την έκπτωση.

Είναι ένα κομμάτι απ’ την κολεξιόν πάρτι, το οποίο θα βρεις online.

Έχει ύφασμα σατινέ, σχέδιο μίντι και καμπάνα, λεπτές ράντες, ενώ η λεπτομέρεια με τη δαντέλα κάνει πραγματικά τη διαφορά!

Μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα με πέδιλα αλλά και ψηλά εάν έχεις να κάνεις κάποια πιο καλή βραδινή έξοδο. Επίλεξε να ολοκληρώσεις το look σου μ’ ένα ωραίο μακιγιάζ και κοσμήματα σε φωτεινές αποχρώσεις για να διατηρήσεις το καλοκαιρινό mood και ν’ αναδείξεις το outfit σου!

Δες εδώ το το νυχτικό των $30 από το Amazon έχει γίνει viral!

Δες κι αυτό:

Η νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε το Instagram!

Cover photo: Jeanie de Klerk/ Unsplash

Το άρθρο Το φόρεμα απ’ τα Mango για γυναίκες με καμπύλες που έγινε viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα