Tom Hanks: Κανένα μέρος δεν είναι σαν την Ελλάδα

19:30 6/1/2020 - Πηγή: iPop

Λίγο μετά την πολιτογράφησή του ως Έλληνας πολίτης, ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες μίλησε με πολλή αγάπη για τη χώρα μας, αναφέροντας πως είναι το πιο όμορφο μέρος του κόσμου, ενώ δεν δίστασε να αστειευτεί διερωτώμενος εάν θα πρέπει να πάει φαντάρος!

Ο σπουδαίος ηθοποιός τιμήθηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών με το βραβείο καριέρας Cecil B. DeMille για το σύνολο της καριέρας του και στην ομιλία του αποθέωσε την Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Tom Hanks

πολιτογραφήθηκε πρόσφατα ως Έλληνας πολίτης ενώ είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Rita Wilson και τα τελευταία χρόνια περνάει πολύ χρόνο -ειδικά τα Καλοκαίρια- στην Αντίπαρο, όπου έχουν σπίτι.

Ο ηθοποιός μίλησε για την Ελλάδα, είπε πως έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και τίποτα δεν συγκρίνεται με την ομορφιά της Ελλάδας. Τη χαρακτήρισε μάλιστα «ιαματικό μέρος» κι είπε πως στη χώρα μας μπορεί να κάνει κάποιος την καλύτερη ζωή.

Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα «καταφύγιο». Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος

Παράλληλα, ο ίδιος αστειεύτηκε για τον στρατό και τους φόρους και διερωτήθηκε εάν πρέπει να πληρώνει φόρους ή αρκεί να πληρώνει με μετρητά!

Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης. Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;

Δες όσα είπε ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες:

Δες ακόμα:

Οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες 2020! (Photos)

Το άρθρο Tom Hanks: Κανένα μέρος δεν είναι σαν την Ελλάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα