Μανούλα έγινε η Μαντώ Γαστεράτου!

16:58 6/1/2020 - Πηγή: iPop

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου ένα υγιέστατο αγοράκι κι έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. 

Μανούλα έγινε η γνωστή παρουσιάστρια και παραγωγός ραδιοφωνικού σταθμού, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Αν και λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, η Μαντώ Γαστεράτου δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα κάποια φωτογραφία

με το μωράκι της από το μαιευτήριο.

Όπως, όμως, έχει αναφέρει σε προηγούμενο post της, το 2020 θα είναι υπέροχο για εκείνη. Και τελικά έχει δίκιο, αφού λίγες μέρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου, φέρνοντας στον κόσμο το δικό της παιδάκι κι αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να έχεις.

Η ίδια είχε γράψει στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «2019 δεν έχω παράπονο, μου φέρθηκες φανταστικά! Αλλά sorry πρέπει να πω ότι το 2020 θα είναι απίστευτο και σε αυτή την πρόβλεψη δεν πέφτω έξω»!

View this post on Instagram

2019 δεν εχω παράπονο, μου φέρθηκες φανταστικά! Αλλα sorry πρέπει να πω οτι το 2020 θα ειναι απίστευτο και σε αυτή την πρόβλεψη δεν πέφτω εξω! —————– #newyear #happy #2020

A post shared by MADARA CHANNEL

Keywords
Τυχαία Θέματα