To πρώτο trailer με τον Tom Hanks σαν Geppetto μας κάνει να θυμόμαστε πόσο υπέροχος είναι!

19:38 31/5/2022 - Πηγή: iPop

Τον έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλούς και διαφορετικούς ρόλους… Τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε τον Tom Hanks σαν Geppetto, στην νέα live action ταινία Πινόκιο, που κυκλοφορεί η Disney+ τον Σεπτέμβριο του ’22.

Δίπλα στον Tom Hanks, βρίσκεται η Cynthia Erivo στον ρόλο της Καλής Νεράιδας, η οποία εκπληρώνει την επιθυμία του Geppetto να αποκτήσει έναν αληθινό γιο, μετατρέποντας

την μαριονέτα Πινόκιο σ’ ένα πραγματικό αγόρι! Η φωνή του Πινόκιο είναι του 13χρονου Benjamin Evan Ainsworth.

Τον Jiminy Cricket υποδύεται ο Joseph Gordon-Levitt και συμμετέχουν επίσης οι Lorraine Bracco, Luke Evans και Keegan-Michael Key.

Το έργο είναι βασιμένο στο ιταλικό βιβλίο του 1883 του Carlo Collodi και στην ταινία της Disney του 1940.

Το live-action «Pinocchio» έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται απ’ το 2015, συμπληρώνοντας τη λίστα με τις ταινίες της Disney που γίνονται live action remake!

Ο σεναριογράφος των «Back to the Future» και «Polar Express» συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον σεναριογράφο του «Wonka», Simon Farnaby και τον συγγραφέα του «Cinderella», Chris Weitz.

Δες τον Tom Hanks σαν Geppetto στο πρώτο teaser-trailer του Πινόκιο:

Οι πρίγκιπες της Disney έγιναν μπαμπάδες! Σκίτσα ωδή στην πατρότητα και τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους μπαμπάδες μας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To πρώτο trailer με τον Tom Hanks σαν Geppetto μας κάνει να θυμόμαστε πόσο υπέροχος είναι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tom Hanks,Geppetto