Φρουτοσαλάτα ροδάκινο & βατόμουρο με μασκαρπόνε – Ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσεις το καλοκαίρι

15:29 31/5/2022 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι φρουτοσαλάτες είναι must! Είναι χορταστικές, υγιεινές και ο ιδανικός τρόπος για να δροσιστείς και να νικήσεις τον καύσωνα! Για σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε ετοιμάσει την πιο γευστική και εναλλακτική φρουτοσαλάτα! Απόλαυσε τα καλύτερα φρέσκα προϊόντα με αυτή την υπέροχη φρουτοσαλάτα με ροδάκινα και βατόμουρα. Σέρβιρε σκορπίζοντας φιστίκια Αιγίνης, μασκαρπόνε και σιρόπι σφενδάμου.

Δροσιστική φρουτοσαλάτα με σιρόπι πορτοκαλιού!

Καλοκαιρινή σαλάτα
με φρούτα: Τα υλικά που θα χρειαστείς2 ώριμα ροδάκινα ή νεκταρίνια50 γρ ζάχαρη άχνη1 κουταλάκι λεμονοθύμαρο100 γρ μασκαρπόνε100ml διπλή κρέμαΕκχύλισμα βανίλιας16 βατόμουρα, κομμένα στη μέσηΜικρές χούφτες φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου

Δροσερή superfruit σαλάτα με βιταμίνη C που θα απογειώσει το ανοσοποιητικό σου

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ψιλόκοψε τα ροδάκινα ή τα νεκταρίνια και τακτοποίησε τις φέτες τους σε τέσσερα πιάτα. Πασπάλισε λίγη από τη ζάχαρη και σκόρπισε τα περισσότερα φύλλα θυμαριού.Χτύπα σε ένα μπολ το μασκαρπόνε, την κρέμα γάλακτος, το εκχύλισμα βανίλιας και την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Ρίξε κουταλιές ή σταγόνες από το μείγμα πάνω από τα ροδάκινα ή τα νεκταρίνια και άπλωσε τα σμέουρα πάνω από τα πιάτα. Ολοκλήρωσε το πιάτο σου σκορπίζοντας φιστίκια, τα υπόλοιπα φύλλα θυμαριού και λίγο σιρόπι σφενδάμου για το σερβίρισμα.

Ο πιο παράδοξος καλοκαιρινός συνδυασμός: Κους κους με φέτα και ροδάκινο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φρουτοσαλάτα ροδάκινο & βατόμουρο με μασκαρπόνε – Ο ιδανικός τρόπος για να τιμήσεις το καλοκαίρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα