Τα πρώτα γενέθλια της μικρής Lilibet είναι γεγονός! Η γνωριμία της με την Βασίλισσα και η απουσία της Kate και του William για έναν σημαντικό λόγο

13:22 31/5/2022 - Πηγή: iPop

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γνωρίσει για πρώτη φορά τη δισέγγονή της από το Sussex, Lilibet στα γενέθλιά της, που πέφτουν το Σάββατο, 4/6, και οι εορτασμοί, όπως καταλαβαίνεις, θα είναι πολλοί!

Η βρετανική «The Sun» ανέφερε τη Δευτέρα, 30/5, ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι επίτιμη καλεσμένη στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της κόρης του Harry και της Meghan στις 4 Ιουνίου.

Η Bασίλισσα δεν έχει συναντήσει ποτέ τη Lilibet, η οποία γεννήθηκε στην Αμερική

και δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπήρξε διαμάχη τη στιγμή της γέννησής της σχετικά με το όνομα του παιδιού, το οποίο είναι το ίδιο με το υποκοριστικό της Βασίλισσας. Ο Harry και η Meghan είχαν ζητήσει την ευλογία της Βασίλισσας για να χρησιμοποιήσουν το όνομα, αλλά επίσημες πηγές στο παλάτι ανέφεραν ότι δεν ζητήθηκε από τη Βασίλισσα άδεια να χρησιμοποιηθεί εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, ο Harry και η Meghan απείλησαν να μηνύσουν τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία, όπως είπαν, παρερμήνευσαν την ιστορία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Instablog (@royalinstablog)

Η Meghan Markle στο Τέξας τιμά τη μνήμη των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων τους

Γενέθλια της Lilibet: Γιατί δε θα παρευρεθούν ο William και η Kate;

Όλα αυτά, ωστόσο, φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Βασίλισσα θα παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της Lilibet, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι σχέσεις τους έχουν αναζωπυρωθεί.

Η Βασίλισσα προσκάλεσε την οικογένειά της και περιμένει να συναντηθούν όλοι μαζί χωρίς αντιπαράθεση ή δράμα για το Ιωβηλαίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Η Daily Mail ανέφερε μια πηγή που έλεγε ότι θέλει να αποτελεί «μια περίσταση κατά την οποία η χώρα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς της, συγκεντρώνεται», με μία πηγή να προσθέτει: «Επιθυμεί το Ιωβηλαίο να είναι μια γιορτή, όχι της ίδιας και της δικής της μακροζωίας, αλλά του θεσμού της μοναρχίας και των ανθρώπων που τη στηρίζουν τόσα χρόνια. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να συναντηθούν μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για αυτήν τη χώρα. Δεν θέλει τίποτα να το επισκιάσει — και αυτό περιλαμβάνει τυχόν οικογενειακά ζητήματα».

Εμφάνιση έκπληξη από την βασίλισσα Ελισάβετ – Αποθεώθηκε από το κοινό της φορώντας ροζ κραγιόν και γυαλιά ηλίου!

Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, η Meghan και ο Harry φέρεται να έχουν συμφωνήσει να παρευρίσκονται μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις και εμφανίσεις που έχουν εγκριθεί από το παλάτι.

Ο Harry, η Meghan, ο Archie και η Lilibet αναμένεται να επισκεφτούν το Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες μέρες και πιστεύεται ότι θα κατευθυνθούν προς το σπίτι τους στο Windsor, το Frogmore Cottage, στο οποίο, σύμφωνα με τη Sun επίσης, υπέγραψαν πρόσφατα μια μίσθωση, διαψεύδοντας τις φήμες ότι σκοπεύουν να εγκαταλείψουν τη βρετανική βάση τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

«Άτυπη πρόβα διαδοχής»: Ο Κάρολος εκφώνησε ομιλία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Συνεπώς, το πάρτι γενεθλίων της Lilibet θα πραγματοποιηθεί στο Frogmore Cottage, όπου οι Sussexes θα εδρεύουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την πριγκίπισσα Ευγενία και την οικογένειά της να έχουν μετακομίσει προσωρινά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα Βασιλικά μέλη, ο θείος William και η θεία Kate δε θα είναι στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς τους, καθώς θα βρίσκονται στην Ουαλία σε εορτασμούς για το Ιωβηλαίο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα πρώτα γενέθλια της μικρής Lilibet είναι γεγονός! Η γνωριμία της με την Βασίλισσα και η απουσία της Kate και του William για έναν σημαντικό λόγο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lilibet, Βασίλισσα, Kate, William,Lilibet, vasilissa, Kate, William