«Ξαφνικά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»: Η Jennifer Lopez εξηγεί πώς μία κρίση πανικού άλλαξε τη ζωή της

14:05 31/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σου την αξία του ύπνου στην καθημερινότητά σου και σε συμβουλεύει να κοιμάσαι περισσότερες από επτά ώρες. Η ίδια αποκάλυψε πως όταν ήταν στα είκοσί της, στη δεκαετία του ’90 και η καριέρα της απογειωνόταν, η υπερκόπωση και έλλειψη ύπνου έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Jennifer Lopez αποκάλυψε πώς η ξεκούραση

άλλαξε τη ζωή της ριζικά και την κάνει να φαίνεται μια δεκαετία νεότερη. Η τραγουδίστρια διαβεβαίωσε ότι κάθε βράδυ κοιμάται από επτά έως εννέα ώρες, αλλά στη δεκαετία του ’90 δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το trailer του «Halftime» μόλις κυκλοφόρησε! – Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo που έρχεται στο Netflix

Jennifer Lopez – Κρίση πανικού: Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Είπε ότι όταν ήταν στα 20 της ένιωθε ανίκητη. «Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν τρεις έως πέντε ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα όλα τα Σαββατοκύριακα». Αλλά η JLo κατάλαβε πως έπρεπε να κάνει αλλαγές και να προσαρμόσει τη δουλεία της μετά από μια μεγάλη κρίση πανικού που την κατέστρεψε. «Μία μέρα απλά καθόμουν και όλη η δουλειά και το άγχος που κουβαλούσα, σε συνδυασμό με τον ανεπαρκή ύπνο που δεν μου επέτρεπε να αναρρώσω ψυχικά, με συνεπήρε. Θυμάμαι ότι αισθανόμουν απόλυτα φυσιολογικά και σκεφτόμουν τι είχα να κάνω την υπόλοιπη μέρα και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo αποκάλυψε ότι ήταν εντελώς παγωμένη και τρομοκρατημένη γιατί δεν ήξερε τι συνέβαινε στο σώμα της.

Αμέσως ο σωματοφύλακάς της την μετέφερε σε γιατρό. Τα σωματικά της συμπτώματα την τρόμαξαν και τη γέμισαν φόβο, νόμιζε πως έχασε το μυαλό της. «Τώρα ξέρω ότι ήταν μια κλασική κρίση πανικού που προκλήθηκε από την εξάντληση, αλλά δεν είχα καν ακούσει ποτέ τον όρο εκείνη την εποχή».

«Νομίζω ότι είμαι αουτσάιντερ»: Η Jennifer Lopez ποζάρει σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά της εξώφυλλα αποκαλύπτοντας ότι «επέζησε» από τον χώρο του θεάματος επειδή η μητέρα της την έκανε «σκληρή»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο γιατρός που είδε την Jennifer εκείνη της έδωσε μερικές εξαιρετικές ιατρικές συμβουλές. Αν και μπορεί να φαίνεται προφανές, της άλλαξε τη ζωή. Της είπε ότι χρειαζόταν από 7 έως 9 ώρες ύπνου, να αποφεύγει να πίνει καφεΐνη και να γυμνάζεται. Τότε συνειδητοποίησε πόσο σοβαρές θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες αν αγνοούσε αυτό που χρειαζόταν το σώμα της και το μυαλό της για να παραμείνουν σε μία καλή κατάσταση. «Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», δήλωσε.

Η σταρ του «Marry Me», που κάποτε ήταν παντρεμένη με τον Marc Anthony, όχι μόνο δείχνει πιο υγιής και υπέροχη τελευταία, αλλά και πολύ ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της Ben Affleck.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ξαφνικά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»: Η Jennifer Lopez εξηγεί πώς μία κρίση πανικού άλλαξε τη ζωή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξαφνικά, Νόμιζα, Jennifer Lopez,xafnika, nomiza, Jennifer Lopez