Tο baby shower της Βασιλικής Μιλλούση! (Photos)

16:00 20/10/2019 - Πηγή: iPop

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, που σύντομα ετοιμάζονται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Αυτό ήταν το baby shower της Βασιλικής Μιλλούση και ήταν όλο ροζ!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη Βασιλική Μιλλούση, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της και γι’ αυτό έκανε με τις φίλες της το βράδυ του Σαββάτου το baby shower.

Πιο συγκεκριμένα, του baby

shower της Βασιλικής Μιλλούση ήταν το πιο γλυκό που έχουμε δει μέχρι στιγμής και πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι δυο τους υποδέχτηκαν τους φίλους και συγγενείς τους, οι οποίοι φυσικά γέμισαν το σπίτι με δώρα για την μικρή που περιμένουν με ανυπομονησία.

Χαρακτηριστικά, η Ολυμπιονίκης ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα τους έγραψε: «Λίγες όμορφες εικόνες από το χθεσινό μας «baby shower»με το δικό μας τρόπο!! Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και μας γεμίσατε δώρα, χαμόγελα και αγκαλιές. Έτσι όμορφα ελπίζουμε να έρθει και η μικρή μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγες όμορφες εικόνες απο το χθεσινό μας «baby shower»με το δικό μας τρόπο!! Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και μας γεμίσατε δώρα,χαμόγελα και αγκαλιές❣Ετσι όμορφα ελπίζουμε να ερθεί και η μικρή μας

Keywords
Τυχαία Θέματα