Παντρεύτηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ την επί 14 χρόνια σύντροφό του!

11:40 20/10/2019 - Πηγή: iPop

Παντρεύτηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ την επί 14 χρόνια σύντροφό του Μαρία «Μέρι» Φρανθίσκα Περέγιο σε έναν πραγματικά υπέρλαμπρο γάμο που έλαβε χώρα το Σάββατο στη γενέτειρα τους στη Μαγιόρκα.

Ο κορυφαίος τενίστας παντρεύτηκε το Σάββατο, την αγαπημένη του Μέρι σε μια ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ισπανικά Μέσα.

Ο γάμος διεξήχθη στο υπερπολυτελές θέρετρο La Fortaleza, στην Πολένσα, βορειοανατολικά της Μαγιόρκα και προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του νιόπαντρου ζευγαριού εκτός από μερικά πολύ

μακρινά τους στιγμιότυπα.

Το «παρών» στον λαμπερό γάμο του 33χρονου πρωταθλητή και της 31χρονης Μαρίας έδωσαν σχεδόν 350 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, αλλά και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Η Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο, γνωστή στον Τύπο και ως «Xisca» γνώρισε τον Ναδάλ, μέσω της παιδικής της φίλης και αδελφής του Ισπανού τενίστα, Μαριμπέλ Ναδάλ. Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους απ’ το 2005, ενώ μέχρι και σήμερα ελάχιστα ήταν όσα γνωρίζαμε γι’ αυτή, καθώς το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει τη ζωή του μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση που επέλεξε να κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε απλώς μια φωτογραφία του ηλιοβασιλέματος έτσι όπως φαίνεται απ’ το πολυτελές θέρετρο στη Μαγιόρκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα