Πόσο έξυπνος είσαι; Ένα τεστ μόνο για δυνατά μυαλά!

13:09 20/10/2019 - Πηγή: iPop

Πόσο έξυπνος είσαι; Σίγουρα αυτή δεν είναι μια ερώτηση στην οποία μπορείς να απαντήσεις εσύ για εσένα, αλλά μπορείς να το τεστάρεις. Βρήκαμε ένα τεστ μόνο για δυνατά μυαλά και αναρωτιόμαστε πόσοι θα καταφέρουν να το βγάλουν εις πέρας.

Λένε ότι όσο περισσότερο εξασκείς το μυαλό, τόσο αυτό δυναμώνει κι εάν το σκεφτείς δεν έχουν κι άδικο. Πόσοι όμως βρίσκουμε χρόνο να κάνουμε αυτά τα απαραίτητα τεστάκια στο μυαλό μας;

Εμείς βρήκαμε ένα τεστ που αποκαλύπτει πόσο

δυνατό μυαλό έχεις, αλλά ακόμη κι εάν δεν απαντήσεις σωστά, μη στεναχωρηθείς, τουλάχιστον θα έχεις βάλει το μυαλό σου να «δουλέψει» και να σκεφτεί λίγο παραπάνω για τις απαντήσεις που θα δώσει.

Το τεστ μόνο για δυνατά μυαλά

Tips για δυνατό μυαλόΎπνος: Η ξεκούραση είναι το Α και το Ω για να μπορέσει ο εγκέφαλος μας να λειτουργεί σωστά. Έχεις παρατηρήσει ότι δεν μπορείς να σκέφτεσαι σωστά όταν είσαι κουρασμένη ή όταν δεν έχεις κοιμηθεί σωστά το προηγούμενο βράδυ. Προσπάθησε να κοιμάσαι για τουλάχιστον 7-8 ώρες την ημέρα.Άσκηση: Έρευνες έχουν δείξει ότι η τακτική άσκηση, όπως το περπάτημα τουλάχιστον για 20 λεπτά κάθε μέρα, συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου άνοιας κατά 60%. Όταν νιώσεις ότι το μυαλό σου έχει «μπλοκάρει», βάλε αθλητικά και πήγαινε για περπάτημα ή τρέξιμο στη γειτονιά σου.Εξάσκησε το μυαλό σου: Πολλοί νομίζουν ότι για να εξασκήσουν το μυαλό τους θα πρέπει να λύσουν τις πιο δύσκολες μαθηματικές εξισώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορείς να ακονίσεις το μυαλό σου με σταυρόλεξα, με γρίφους και τεστ σαν και το παραπάνω.

Σου άρεσε το κουίζ; Δες εδώ περισσότερους δύσκολους γρίφους που θα εξασκήσουν το μυαλό σου!

Διάβασε ακόμη:

To τεστ με χρώματα που αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό που οι άλλοι θαυμάζουν σε σένα!

Photos: Unsplash/Olav Ahrens Røtne

Το άρθρο Πόσο έξυπνος είσαι; Ένα τεστ μόνο για δυνατά μυαλά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ποσο εξυπνοσ εισαι τεστ, έξυπνα κουίζ μνημης
Τυχαία Θέματα