Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/11/2019)

09:17 9/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/11/2019):Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα

για εσάς τους Κριούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα  επαγγελματικά σας σχέδια, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δικαιωθείτε για την προσπάθεια σας.

Ταύρος

Πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον που εσείς ονειρεύεστε. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

Δίδυμοι

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα σας απογειώσει. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία που ονειρευόσασταν, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι και οι οικονομικές απολαβές που θα έχετε.

Καρκίνος

Με την δημόσια εικόνα σας. λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα, εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το επίσης  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα είναι πέρα και πάνω από τις προσδοκίες σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας που σας απασχολούν εδώ και καιρό.  Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ θα έχετε και πολύ σημαντικές εξελίξεις και στην δουλειά σας.

Παρθένος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να περάσετε τις σκέψεις σας στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Ζυγός

Με τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας και να λάβετε την επιβράβευση που σας αξίζει. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ανανεώσετε και το χώρο του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Μια γλυκιά ρουτίνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένει σήμερα εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, και πάνω από όλα να έχετε αποτελέσματα.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον και την εξέλιξη της οικογένειας σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να καταφέρετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

Αιγόκερως

Καλά γειωμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα σχέδια σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, τα οποία θα κάνετε γνωστά με έξυπνο τρόπο.

Υδροχόος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δείξετε τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και θα μάθετε να δίνετε αξία και σε άλλα πράγματα.

Ιχθείς

Η λέξη ονειρεμένη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα, Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με την συνδρομή ισχυρών προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα