Αρναούτογλου VS Ζαμπέτογλου: Ποιος κέρδισε σε αυτό το challenge; | Video

17:10 8/11/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Αρναούτογλου και Ζαμπέτογλου κοντράρονται για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Ερωτήσεις, puzzle, εμπόδια, μέχρι και μπανάνες στο στίβο μάχης στο Markopoulo Park! Δες το απολαυστικό video παρακάτω. 

Δύο ομάδες. Αρναούτογλου και Ζαμπέτογλου αντίπαλοι και ο καθένας έχει σχηματίσει τη δική του ομάδα για καλό σκοπό. Challenge με ερωτήσεις, puzzle,

εμπόδια, μέχρι και μπανάνες για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»…. Και τελικά ποιος κέρδισε;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν κατέβασαν μόνο την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», αλλά κατέβασαν και τις ομάδες τους σε έναν ιδιότυπο αγώνα για να προσφέρουν ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Η ομάδα #Grigoris&Friends, αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο, και η ομάδα #TheDot, με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Αννούσα Μελά και Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκαν στο Markopoulo Park και συμμετείχαν κυριολεκτικά στις δοκιμασίες της «Ομάδας Προσφοράς», μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου στίβου μάχης.

Η ομάδα #TheDot

Η ομάδα #Grigoris&Friends

Στη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες μπορεί να ήταν αντίπαλες, στο τέλος όμως οι πόντοι τους αθροίστηκαν και μετατράπηκαν από τον ΟΠΑΠ σε 39.000 ευρώ, οι οποίες θα προστεθούν στο συνολικό ποσό που θα διαθέσει εφέτος στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε το απολαυστικό challenge στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες #Grigoris&Friends και #TheDot για καλό σκοπό:

Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα

Μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορούμε να γίνουμε όλοι και να συμμετάσχουμε στις δοκιμασίες της εφαρμογής, ώστε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ποσό που θα επενδύσει εφέτος ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. Αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

Κατεβάζουμε τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»Παίζουμε στις δοκιμασίεςΟ ΟΠΑΠ προσφέρειΔες και αυτό:

Η Μαρία Ηλιάκη προκαλεί Νίκο Παππά, Ντεσόν Τόμας και Γιώργο Παπαγιάννη να βάλουν καλάθια για καλό σκοπό

Το άρθρο Αρναούτογλου VS Ζαμπέτογλου: Ποιος κέρδισε σε αυτό το challenge; | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα