«The Crown»: Μια ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν η Elisabeth Debicki και ο Dominic West συζητούν για τους ρόλους τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν

15:07 5/11/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της 5ης σεζόν της σειράς «The Crown», ο Dominic West και η Elizabeth Debicki, που υποδύονται τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana, παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους New York Times, τονίζοντας πως δεν τρέφουν αυταπάτες για τις προσδοκίες και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν ως οι τελευταίες ενσαρκώσεις του

θρυλικού ζεύγους στο «The Crown».

Οι ηθοποιοί του «The Crown» αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τις εκρηκτικές σκηνές στην 5η σεζόν της σειράς

Η 5η σεζόν του “The Crown”, που έρχεται στις οθόνες μας την Τετάρτη 9/11 στο Netflix, απεικονίζει την κορύφωση της συζυγικής τους διαμάχης στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και τελικά την κατάρρευση του γάμου τους.

Η Elizabeth Debicki και ο Dominic West, οι οποίοι διαδέχονται τους προκάτοχους Emma Corrin και Josh O’Connor’s, συζητούν για την πρόκληση της ανάληψης αυτών των ρόλων, τα συναισθήματά τους και τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η παραγωγή μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

The Crown 5η σεζόν: Η κοινή συνέντευξη Debicki – West στους New York TimesNetflix

Στη συνέντευξη στους New York Times, οι δυό τους μίλησαν για τη σημασία που έχει η άποψη της κοινής γνώμης, την προσέγγιση των χαρακτήρων τους με συμπόνια και το γιατί έχει σημασία τι φορούσε η Diana.

Όταν οι πρωταγωνιστές ρωτήθηκαν πώς ένιωσαν ενσαρκώνοντας δύο ρόλους σε μία ιστορία που ο κόσμος πιστεύει ότι ήδη γνωρίζει, ο West απάντησε πως «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλοι έχουν ήδη μία ισχυρή άποψη για το τι συνέβη και σε ποιανού την πλευρά τάσσονται. Είναι λίγο ναρκοπέδιο η κατάσταση», ενώ η συμπρωταγωνίστριά του «Από υποκριτικής πλευράς, είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον γιατί οι άνθρωποι φέρνουν στη μνήμη τους αυτή την ιστορία. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο», δήλωσε η Debicki.

Η αντίστροφη μέτρηση για την 5η σεζόν του The Crown ξεκίνησε! Δες τα πιο hot σκάνδαλα που μας αποκαλύπτει το trailer κι έρχονται για να ταράξουν την βασιλική οικογένεια

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και το πώς αυτός επηρέασε τα γυρίσματα.

«Πάντα με εκπλήσσει το πόσο γρήγορα κινείται η ιστορία, πόσο γρήγορα συμβαίνουν οι η αλλαγές. Σε σοκάρει. Ήμασταν όλοι πολύ βαθιά λυπημένοι και σταματήσαμε τα γυρίσματα» δήλωσε η Elizabeth Debicki.

«Ρώτησα την παραγωγή μερικές φορές πέρυσι, «Τι θα συμβεί όταν πεθάνει η βασίλισσα;» Και μου απάντησαν: «Τίποτα συγκεκριμένο». Αυτό που ήταν σημαντικό για μένα ήταν ο σεβασμός με τον οποίο οι συγγραφείς και όλοι αντιμετώπισαν αυτά τα γεγονότα και αυτές τις ιστορικές φιγούρες. Ήταν παρήγορο που δεν υπήρχε λόγος να επαναξιολογηθεί το σενάριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Dominic West όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σενάριο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα ιδιαίτερα συναισθήματά τους για τα ιστορικά πρόσωπα που υποδύονται

Σχολιάζοντας το πώς νιώθουν που υποδύονται τον Κάρολο και την Diana, ο West εκμυστηρεύτηκε «Είμαι θαυμαστής τους από τότε που παντρεύτηκαν. Είχα εμμονή με την Diana. Πρέπει να ήμουν 10 ή 11 τότε. Θυμάμαι ότι σχεδίαζα με δύο φίλους να προσπαθήσουμε να πάμε και να κατασκηνώσουμε για να τη δω — και μου φαίνεται πολύ λυπηρό τώρα».

«Η πρώτη μου ανάμνηση αυτής της περιόδου ήταν, όπως νομίζω πολλών ανθρώπων της ηλικίας μου, όταν βίωσα την κηδεία μέσα από την αντίδραση των γονιών μου. Αυτή είναι μια ξεχωριστή ανάμνηση για μένα» δήλωσε η τηλεοπτική Diana.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στα συναισθήματά της για την ενσάρκωση του υπέροχου στυλ της πριγκίπισσας Diana, η ίδια ανέφερε «Είναι συναρπαστικό να βλέπεις με αυτόν τον τρόπο το τι κάνει κάποιον εμβληματικό, τι κάνει την γκαρνταρόμπα του εμβληματική. Η πριγκίπισσα Diana ήταν τόσο εμβληματική και τόσο δροσερή και cool — χαρακτηριστικά που δεν θα μπορούσα νομίζω ποτέ να έχω. Το χαρακτηριστικό της βλέμμα ωστόσο δεν είναι τόσο δύσκολο να υιοθετηθεί, όσο θα νόμιζε κανείς. Βγαίνει, ίσως λίγο, φυσικά με τον καιρό στα γυρίσματα».

Τέλος, όταν ο West ρωτήθηκε τώρα που ο Πρίγκιπας Κάρολος έγινε ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’, αν ενσαρκώνει τον ρόλο του με διαφορετικό τρόπο και αν έχει αλλάξει κάτι, ο 53χρονος ηθοποιός αστειευόμενος, είπε πως ήλπιζε αυτή η εξέλιξη να επιφέρει «την ανάλογη αύξηση του μισθού του και πως όλο αυτό είναι απλά υπέροχο για εκείνον».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «The Crown»: Μια ανάσα πριν την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν η Elisabeth Debicki και ο Dominic West συζητούν για τους ρόλους τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα