Υπόθεση Κολωνού: Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως βιαστές – «Της μιλούσα για να μπορέσω να εκμαιεύσω πληροφορίες» υποστηρίζει ο 39χρονος που συνελήφθη

10:51 5/11/2022 - Πηγή: iPop

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού. Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως βιαστές, τα πρόσωπα των οποίων αναγνώρισε η 12χρονη.

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού

Μετά και τον τέταρτο κύκλο καταθέσεων που έδωσε η 12χρονη στις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναγνώρισε έναν νέο κύκλο ατόμων ως βιαστές της, είχαν εκδοθεί από την Ανακρίτρια τέσσερα εντάλματα σύλληψης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) οι αστυνομικοί

της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον τελευταίο άνδρα που αναζητούσαν, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης την Πέμπτη (3/11), έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κόρινθο, όπου και κρυβόταν.

Κολωνός: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, έβλεπα μέχρι πέντε άντρες την ώρα» – Όσα αποκάλυψε η 12χρονη στην κατάθεσή της. Προφυλακίστηκε η μητέρα της

Ο 39χρονος, ο 55χρονος και ο τελευταίος συλληφθείς, ο 43χρονος δηλαδή, είχαν και οι τρεις παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, οι δύο πρώτοι στις 16. Και οι δύο υποστήριξαν ότι συνομιλούσαν με μια κοπέλα που τους είχε πει ότι ήταν 17 στα 18, αλλά δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς. Συνολικά, και οι τρεις είχαν δηλώσει ψευδώς ότι είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη στο διαδίκτυο δίχως να γνωρίζουν την πραγματική της ηλικία και ότι δεν συναντήθηκαν μαζί της.

Όλα όσα είχε δηλώσει ο 39χρονος όταν παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ

Ο 39χρονος και πατέρας 9χρονου αγοριού, είναι ο ένας από τους 4 άνδρες που βρίσκεται στα χέρια των αρχών και συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντας και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Το Live News αποκάλυψε τα όσα είχε καταθέσει στις 16 Οκτωβρίου ο ίδιος, όταν παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ.

«Προσήλθα αυθορμήτως στην υπηρεσία σας, γιατί είδα διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γι’ αυτήν την ανήλικη κοπέλα. Εγώ αναστατώθηκα πολύ γιατί μου έχει τύχει κάτι που μου προσομοιάζει σε αυτά που ακούω…» είχε καταθέσει ο 39χρονος.

«Επειδή γενικά σαν άνθρωπος αν δω κάτι περίεργο θέλω να το ψάχνω παραπάνω, έτσι έκανα και σε αυτή την περίπτωση. Μόλις είδα το μήνυμα της 12χρονης, που έλεγε πως ήταν 18 ετών και ζητούσε ερωτική συνεύρεση έναντι κάποιου χρηματικού αντιτίμου, επικοινώνησα απευθείας με την αστυνομία. Είπα ακριβώς τι μήνυμα έλαβα και άφησα τα στοιχεία μου» συνεχίζει στην κατάθεση του ο 39χρονος.

«Αποφάσισα να συνεχίσω το διάλογο με τον χρήστη αυτόν προκειμένου να εκμαιεύσω κι άλλες πληροφορίες. Επίσης είχα ζητήσει να μου στείλει και φωτογραφία για να διαπιστώσω αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, γιατί πολλές φορές έχει τύχει να διαπιστώσω ότι συνομιλώ με άτομο το οποίο τελικά ήταν άντρας» συμπλήρωσε.

Κολωνός: Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ της 12χρονης σε τσατ γνωριμιών – 200 άτομα είχαν εκφράσει επιθυμία να βιάσουν την ανήλικη

Ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έκλεισε και ραντεβού για τη 12χρονη με σκοπό, όπως έλεγε, να διερευνήσει κι άλλο την υπόθεση και ισχυρίστηκε πως επειδή είχε σκοτάδι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για 12χρονο κορίτσι.

«Επειδή ήταν νύχτα δεν μπορούσα να διακρίνω επ’ ακριβώς ηλικία. Μου φάνηκε γύρω στα 18. Τρόμαξα με τον τρόπο που μπήκε στη θέση του συνοδηγού και της είπα αμέσως να κατέβει όπως και έκανε» ανέφερε ο 39χρονος.

Συνολικά πλέον, μαζί με τη μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι δέκα. Την ερχόμενη Τρίτη (8/11) αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της 33ης τακτικής Ανακρίτριας οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Πέμπτη από τους αστυνομικούς, καθώς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Κολωνού: Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως βιαστές – «Της μιλούσα για να μπορέσω να εκμαιεύσω πληροφορίες» υποστηρίζει ο 39χρονος που συνελήφθη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα