Το 2023 βρίσκω τον άνθρωπο της ζωής μου! And they lived happily ever after

20:41 2/1/2023 - Πηγή: iPop

Πώς να βρω σύντροφο; Γιατί δεν έχω σύντροφο; Πώς βρίσκεις σύντροφο την σήμερον ημέρα; Που η ανθρώπινη επαφή έχει πάει περίπατο, που ο έρωτας βρίσκεται στις εφαρμογές του κινητού, που ο κόσμος έχει πια ξεχάσει πώς είναι να φλερτάρεις; Που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Το θέμα σχέσεις είναι κάτι που πονάει. Κάτι που είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αν σήμερα δεν έχεις σχέση, είναι γιατί δεν το θες πολύ. Όσο και αν σε ενοχλεί αυτό που λέω το ξέρεις ότι είναι αλήθεια. Δεν θες

να ξεβολευτείς, θες να σε κυνηγήσουν, βάζεις τον εαυτό σου πάνω από όλους και δεν μπορείς να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Έρωτας και εγωισμός δεν πάνε μαζί, γι’αυτό αν θες να αλλάξει η προσωπική σου κατάσταση θα πρέπει να διαλέξεις. Ή εσύ ή ο έρωτας!

Πώς να βρω σύντροφο;

Πρέπει να το θέσεις ως στόχο και να αφιερωθείς σε αυτό. Στόχος: Βρίσκω σύντροφο λοιπόν! Το θέμα σύντροφος είναι κάτι πολύ πολύπλοκο. Έχει μέσα την έλξη, τη χημεία και είναι κάτι που δεν γίνεται κατά παραγγελία. Από την άλλη οι άνθρωποι που δεν έχουν τώρα σύντροφο, δεν είναι σε σχέση όχι επειδή δεν είναι ελκυστικοί, ή όσοι έχουν δεν είναι όλοι κούκλοι.

Το θέμα είναι ότι πιστεύουν ότι τους αξίζει να έχουν τον σύντροφο που έχουν. Έχουμε δίπλα μας τον σύντροφο που πιστεύουμε ότι μας αξίζει! Όταν χρειάστηκε βγήκαν από τη ζώνη άνεσής τους, μίλησαν, δοκίμασαν. Αν μέχρι σήμερα η συμπεριφορά σου έχει δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις κάτι άλλο;

Ξεκινώντας με το να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε μπλοκάρει: Πεποιθήσεις σχετικά με το βάρος, ύψος, ηλικία, είναι απλά νούμερα. Δεν σε καθορίζουν και κανείς δεν θα σκεφτεί κάτι για σένα αν πρώτα δεν το έχεις σκεφτεί εσύ για σένα. Ειναι οι γνωστές προβολές που ό,τι πιστεύουμε το προβάλουμε και το εκπέμπουμε στους γύρω μας.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή και μην κάθεσαι να κλαις για τα χρόνια που έφυγαν και για τις ευκαιρίες που έχασες. Κοίτα μπροστά.

PexelsΑλήθεια, μιλάς κάθε μέρα σε 3 νέους ανθρώπους; Μίλα! Βγες από τη ζώνη ασφάλειας. Χωρίς κανένα απώτερο σκοπό, απλώς ενδιαφέρσου για τους άλλους και μην αφήσεις καμία μέρα να περάσει, χωρίς να μην μιλήσεις σε ανθρώπους που δεν ξέρεις. Γράψου σε 2-3 «κλάμπ» με πράγματα που σου αρέσουν. Σε ένα χορευτικό με το είδος του χορού που αγαπάς ή σε ένα μάθημα φωτογραφίας, ή σε ένα μάθημα μαγειρικής. Σε ό,τι σου αρέσει. Δεν θα πας εκεί για να γνωρίσεις σύντροφο, αλλά θα πας για να μάθεις, να δώσεις ενέργεια σε κάτι που σου αρέσει (οι άνθρωποι γινόμαστε πιο όμορφοι όταν κάνουμε αυτό που μας αρέσει) και εκεί θα γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους που σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Και αυτό είναι αρκετό. Έτσι δημιουργούνται νέοι κύκλοι στη ζωή μας.Πάψε να κολλάς στους ίδιους ανθρώπους

Είτε αυτοί λέγονται κολλητοί φίλοι από το σχολείο που τους ξέρεις 20 χρόνια, είτε άνθρωποι που σου αρέσουν και ήθελες κάποτε να κάνετε σχέση. Το ότι δεν έγινε η σχέση με αυτόν τον άνθρωπο όταν περάσει ο καιρός θα καταλάβεις ότι ίσως τελικά αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που ήρθε στη ζωή σου. Ώρες ώρες κολλάει το μυαλό μας σε ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά τα πράγματα δεν γίνονται.

Είναι σαν ο φύλακας άγγελός σου να έρχεται και να σε προστατεύει. Να σου λέει: «Δεν είναι αυτός για σένα, φύγε». Το ξέρω ότι τώρα πονάς, δεν σου αρέσει που δεν σε θέλει εκείνος, το θεωρείς απόρριψη. Δεν είναι απόρριψη, απλώς δεν ταίριαξε η χημεία σας. Μπορεί να είστε τόσο ίδιοι που δεν θα μπορούσατε να ταιριάξετε, θέλει να υπάρχει και λίγο ετερώνυμο για να υπάρξει χημεία.

Καλοί οι κολλητοί που γνωρίζουμε μια ζωή. Οι φίλοι μας μπορεί να μας προσφέρουν την ασφάλεια του οικείου, του να είμαστε ο εαυτός μας και να μην χρειάζεται να βγούμε από τη ζώνη ασφάλειάς μας, όμως πόσο μπορεί να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους αν δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίσουμε σε αυτό το περιβάλλον άλλους ανθρώπους.

Γνωρίζοντας νέους ανθρώπους

Από τους αγνώστους που θα πεις μια κουβέντα κάθε μέρα, αυτό το small talk χωρίς κανένα σκοπό, απλώς την κοινωνικοποίηση και το να καταφέρεις να βγεις λίγο από τον μικρόκοσμό σου και την εσωστρέφειά σου, μέχρι να κάνεις νέες γνωριμίες μόνος σου σε αυτά τα νέα γκρουπ που θα πας.

Σε κανέναν δεν αρέσει να μπει σε ένα γκρουπ που ήδη γνωρίζονται άνθρωποι μεταξύ τους και εσύ είσαι άγνωστος. Θέλω να το πιστέψεις αυτό! Όλοι θέλουμε να πάρουμε μαζί ένα «αποκούμπι», τον φίλο μας, τον αδερφό μας, κάποιον άνθρωπο που θα έχουμε παρέα και δεν θα μας κοιτούν όλοι σαν εξωγήινο.

Αν πας με φίλο σε αυτό το γκρουπ όμως δεν θα πας να συστηθείς, να γνωριστείς να μιλήσεις με τους ξένους και αυτό το ξέρεις. Θυμίζει την πρώτη μέρα στην α’ δημοτικού και το ξέρω ότι είναι πολύ άβολο. Όμως πια δεν είσαι 5 ετών και έχεις στην φαρέτρα σου το σκιλ του να γνωρίζεις νέο κόσμο.

Ωρίμασε επιτέλους

Το να είσαι σε μια σχέση πιστεύω ότι σημαίνει ότι είσαι πλέον ώριμος. Όχι όλοι. Έχουμε πήξει από τα ανώριμα άτομα στις σχέσεις, αλλά αν είσαι με έναν σύντροφο που μπορεί να ξεκαθαρίσει τα όριά του, τότε σίγουρα αυτό βοηθά να ωριμάσεις και εσύ.

Θέλω να ξέρεις ότι είμαι μαζί σου σε αυτό, με το μέρος σου και θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη αν φέτος επιτέλους γνώριζες τον άνθρωπο της ζωής σου. Αν το πάρεις απόφαση να ξέρεις ότι θα έρθει αυτός ο άνθρωπος, θα τον προσελκύσεις κοντά σου, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό!

Στόχος σχέσεις: Πώς θα βρω τον σύντροφο της ζωή μου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το 2023 βρίσκω τον άνθρωπο της ζωής μου! And they lived happily ever after εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα