Tango vs Flamenco Pasiones: Το πάθος και ο έρωτας χορεύουν στο Ηρώδειο

19:11 26/7/2021 - Πηγή: iPop

Η μαγεία του χορού επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, με την εκρηκτική παράσταση “Tango vs Flamenco Pasiones”. Μια μαγευτική χορευτική παράσταση με τη φλόγα της Αργεντινής και της Ισπανίας.

Ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου που θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού

Ραντεβού στην Ταράτσα του Φοίβου μέχρι και τις 30/09 – Μια μοναδική μουσική παράσταση με λαμπερούς καλεσμένους

Οι λαοί της Αργεντινής και της Ισπανίας με έντονη την προσωπική επανάσταση των συναισθημάτων τους εκφράζονται με ρυθμούς ψυχής που αγγίζουν όλο τον κόσμο. Θα ενωθούν με πάθος και ένταση και θα απελευθερώσουν τη χορευτική φλόγα των πολιτισμών τους, με τις δυνάμεις του πόθου και του ερωτισμού. Αυτές οι δυνάμεις θα ξεχυθούν σε μια ανεπανάληπτη χορευτική “διαμάχη”.

Σε χορογραφίες του Αργεντίνου Ariel Perez και υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco “Compania Solea”, πρωταγωνιστούν σε μια δυνατή παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, φιγούρες αισθήσεων και φλόγα ερωτισμού. Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα, τον πόνο και τη νοσταλγία γίνονται λέξεις, φράσεις και μετουσιώνονται σε εκρηκτικό χορό, σε χορό που λυτρώνει.

“γάλα, αίμα” της Αλεξάνδρας Κ*: Μια σύγχρονη Μήδεια στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου

Αγαπημένα Tango & Flamenco απογειώνονται από τις μοναδικές ερμηνείες της μελωδικής φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου, και του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, με την συνοδεία της πενταμελούς ζωντανής ορχήστρας Acropoli5tango, της κιθάρας και των κρουστών υπό την διεύθυνση του Αργεντίνου μουσικού Roman Gomez. Ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου που θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού για μια μοναδική βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Οι Βάκχες του Ευριπίδη σε μια περιοδεία που δεν πρέπει να χάσεις

Πρόσκληση, λοιπόν, σε μια διαχρονική και συγχρόνως άχρονη  πολιτισμική περίπλεξη, εκεί που η τέχνη δεν έχει σύνορα.

Πληροφορίες Παράστασης:

Σάββατο 18/9, ώρα 21:00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού-ΗρώδειοΑθήνα, Αττική

Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25€.

Εισιτήρια: Viva.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tango vs Flamenco Pasiones: Το πάθος και ο έρωτας χορεύουν στο Ηρώδειο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα