Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2021)

09:41 4/7/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και

ίσως έχετε σήμερα κάποια επιπλέον έξοδα για θέματα επαγγελματικά αλλά και για κάποιο  χόμπι που θα κάνετε με φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εντάσεις και ανατροπές με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να μην έχετε αρκετή διάθεση αλλά ίσως να αγχωθείτε για θέματα με τα αδέλφια σας αλλά και κάποιο φίλο σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε σχετικά με κάποιους φίλους ή τους στόχους σας για οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να έχετε σήμερα έντονες αντιδράσεις με τους άλλους αλλά και στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε ακραίες αντιδράσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και ίσως σήμερα προβληματιστείτε με νομικά ή οικονομικά θέματα ή θέματα με το εξωτερικό που θα σας αγχώσουν αρκετά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα για θέματα οικονομικά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/7/2021), Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε αρκετές εντάσεις  στον επαγγελματικό σας τομέα και ίσως επιλέξετε να αποχωρήσετε ξαφνικά. Προσέχετε εάν δεν έχετε άλλη εναλλακτική.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στην εργασία σας και την καθημερινότητα που θα σας πιέσουν ίσως και σε νομικά ζητήματα αλλά και κάποια συμφωνία. Προσέχετε ωστόσο και στις διαδρομές σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και παρόλο που θα τα καταφέρετε θέματα οικονομικά ή κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για την οικογένεια να σας πιέσουν αρκετά.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε εντάσεις με συνεργάτες ,στα επαγγελματικά σας αλλά και με κάποιο άτομο που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην οικογένειά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και ίσως κάποια πληροφορία από την εργασία σας να σας πιέσει ψυχολογικά. Ωστόσο προσέχετε και την υγεία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα