Smoothie με μπανάνα και κόκκους κακάο

14:59 9/8/2020 - Πηγή: iPop

Τα smoothies είναι πολλά παραπάνω από απλά ροφήματα. Στην πραγματικότητα ένα smoothie με μπανάνα είναι πιο πολύ γεύμα παρά ορεκτικό.

Είναι κάτι το οποίο θα σε χορτάσει προσφέροντας σου παράλληλα την κρύα ευχαρίστηση του χυμού καθώς ειδικά το Καλοκαίρι ο οργανισμός μας χρειάζεται μεγάλη ποσότητα υγρών καθώς μέσω του ιδρώτα αποβάλει πολύ νερό. Επίσης το smoothie έχει και απίθανη γεύση και είναι και εξαιρετικά εύκολο! Στην πραγματικότητα το

μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπλέντερ και τα υλικά!

Τι θα χρειαστείς για το smoothie με μπανάνα4 ώριμες μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες στην κατάψυξη400 γρ. γάλα αμυγδάλου με κακάο1 κ.γ. κανέλα4 κ.σ. μέλι2 κ.σ. cocoa nibs (κομματάκια ακατέργαστου κακάο)Πώς θα φτιάξεις το smoothie με μπανάνα

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, αλλά διαδοχικά και ξεκινώντας με τις μπανάνες και το γάλα αμυγδάλου με κακάο, τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο. Σερβίρουμε σε 4 ποτήρια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κομματάκια κουβερτούρας από πάνω.

Πριν ξεκινήσουμε, τις μπανάνες είναι καλό να τις έχεις στην κατάψυξη έτσι ώστε να μη χρειαστεί να βάλεις παγάκια για να κρατήσεις το smoothie δροσερό. Τα παγάκια θα αραιώσουν και θα κάνουν νερουλό το smoothie σου ενώ με την κατεψυγμένη μπανάνα θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα (αρκεί φυσικά να μη ζορίσεις πολύ το μπλέντερ σου αν δεν είναι αρκετά δυνατό).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Smoothie bowl με μπανάνα και berries

Το άρθρο Smoothie με μπανάνα και κόκκους κακάο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα