Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/8/2020)

09:00 9/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/8/2020), αν και η μέρα σήμερα θα έπρεπε να είναι για

σας χαλαρή, εν τούτοις νιώθετε μέσα σας μία υποδόρια ένταση και εκνευρισμό, αφού πολλά από αυτά που περιμένετε, βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Για να το αντιμετωπίσετε, χρειάζεται συνεχώς κάτι να κάνετε, όπως το να μαστορεύετε στο σπίτι φτιάχνοντας πράγματα, να ακολουθήσετε μια δραστηριότητα ή να κάνετε ένα μπάνιο στη θάλασσα, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Άλλος ένα τρόπος που θα μπορούσε να εκτονωθεί ευχάριστα η ένταση, είναι να βάλετε δυνατή μουσική, να χορεύετε και να παρασύρετε  και τους άλλους στους ρυθμούς της.

Ταύρος

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα έπρεπε να διαπραγματευτείτε και σχετίζονται με τη θέση σας, τόσο στο επαγγελματικό σας πεδίο, όσο και στην οικογένεια αλλά σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να το κάνετε, ούτε καν να το σκέφτεστε το θέμα. Από την άλλη μεριά αν το σκεφτείτε, πιθανόν μια τέτοια τακτική, να είναι τελικά καλύτερη, αφού εάν επιχειρήσετε να μιλήσετε και θα συναντήσετε ανθρώπους χωρίς κατανόηση και μπορεί να πείτε λόγια γεμάτα θυμό, που λίγο αργότερα, ακόμα και αν τα μετανιώσετε, θα είναι δύσκολο να τα πάρετε πίσω. Έτσι χαλαρώστε και αποσυρθείτε.

Δίδυμοι

Πολλοί επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα και η ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι έντονη. Με κέφια ανεβασμένα, δίχως σπουδαίο λόγο, καλά θα κάνετε να στείλετε μηνύματα να πάρετε τηλεφωνήματα και να κάνετε προσκλήσεις,να μεταδώσετε τη θετική σας διάθεση, γιατί πιστέψτε με, το διάστημα αυτό, κάτι ανθρώπους σαν κι εσάς να βλέπουν το θετικό μέσα από τα όσα συμβαίνουν, αυτομάτως μας γίνεστε απαραίτητοι. Άλλωστε το καλό το τραβάει κανείς από τη στάση του. Συνεχίστε έτσι και θα διαπιστώσετε ότι η ίδια η ζωή θα σας το ανταποδώσει.

Καρκίνος

Προγραμματίζοντας στο μυαλό σας την εβδομάδα που έρχεται, βάλτε στη λίστα σας και κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις που πρέπει αν κάνετε, αφού, κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν από σας κέρδος, από τις μέγιστες προσπάθειές σας με το λιγότερο κόστος. Εξηγήστε ακριβώς τις ενστάσεις σας με ήρεμο τρόπο και να δείτε ότι εξακολουθούν αδιαπραγμάτευτα να ακολουθούν την ίδια τακτικοί μαζί σας, τότε ίσως να ξεκινάτε σιγά σιγά να ψάχνετε κάτι καινούργιο για να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας. Άλλωστε φίλοι αλλά και γνωριμίες χρήσιμων ανθρώπων έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις.

Λέων

Επιτέλους ξεκολλάτε για λίγο από όλα όσα παλεύετε σε επίπεδο καθημερινότητας να καταφέρετε και ασχολείστε με τις δικές σας ανάγκες, τον εαυτό σας, τις ευχάριστες και χαλαρές στιγμές, που πρέπει να υπάρχουν στη ζωή σας και κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα. Αφήστε για λίγο πίσω τα επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα, βγείτε με φίλους, μιλήστε για άσχετα και ελαφριά θέματα, περάστε όμορφα και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Πάρτε ανάσες αγαπητοί φίλοι, χαρίστε στον εαυτό σας ότι του το χρωστάτε και θα αισθανθείτε περισσότερο ισορροπημένοι. Αν είστε εσείς καλά, τότε καλά είναι και οι δικοί σας άνθρωποι.

Παρθένος

Τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει για πάντα κρυφό και έτσι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να νιώσετε απογοήτευση για κάποια άτομα. Κουβέντες λοιπόν που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη σας, από δικούς σας ανθρώπους ή από ανθρώπους που θεωρούσατε έμπιστους ή καλούς σας φίλους, θα μάθετε το διάστημα αυτό και θα στεναχωρηθείτε. Έτσι το μάθημα που καλείστε πλέον να μάθετε, είναι να προσέχετε το ποιους εμπιστεύεστε και πόση αξία δίνετε σε ορισμένες σχέσεις της ζωής σας. Προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί και να μην μιλάτε για πολύ προσωπικά θέματα.

Ζυγός

Η εποχή αυτή σας ζητά με εξωστρέφεια, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με κόσμο να κάνετε νέες γνωριμίες και να δικτυωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Οι επαφές αυτές, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε μία άκρη στα επαγγελματικά σας, να δείτε ποιες προοπτικές υπάρχουν στην αναζήτηση μίας νέας εργασίας κι αν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, ιδανική είναι η εβδομάδα που έρχεται στο να στείλετε βιογραφικά και να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Ένα πρόσωπο στέκεται στο πλευρό σας, ίσως και αδερφός σας, ή αδερφικός σας φίλος και σας υποστηρίζει έμπρακτα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/8/2020), με την αίσθηση μιας παραπάνω εσωτερικής έντασης σήμερα θα ξεκινήσει η ημέρα σας, γιατί πολλά από όσα σας απασχολούν και έχετε πάρει απόφαση να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες ημέρες, σας κάνουν να θέλετε να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους, αφού πιστεύετε, ότι είναι υπαίτιοι για πολλά από τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας. Καταρχήν να ξέρετε ότι να μεγαλοποιείτε στο μυαλό σας και δεν είναι πάντα έτσι, όπως τα ερμηνεύετε τα θέματα. Αυτό συμβαίνει, γιατί η λογική σας καλύπτεται από παρορμητικό συναισθηματισμό.

Τοξότης

Ευεπηρέαστοι στις απόψεις των άλλων θα είστε σήμερα και δεν αποκλείεται να ακούσετε κάτι λάθος ή παραφρασμένο και να το υπηρετήσετε ως θέσφατο. Εάν όμως ψάξετε λίγο πιο βαθιά στην ουσία του, θα διαπιστώσετε ότι κατά ένα μέρος του θα είναι ανυπόστατο. Τις ημέρες αυτές, γενικά κυκλοφορεί η παραπληροφόρηση και οι άνθρωποι τείνουν να υιοθετούν απόψεις που δεν ευσταθούν. Εάν όμως έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που αφορούν τη δική σας ζωή και σας φανεί η γνώμη επί του ζητήματος, κάποιου ανθρώπου, πιο σοφή, καλύτερα να ακολουθήσετε αυτό που αρχικά σκεφτήκατε εσείς.

Αιγόκερως

Για ότι και αν σας απασχολεί, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε αρνητικές σκέψεις και σενάρια, που ανήκουν στη σφαίρα του υποθετικού. Άλλωστε κάθε φορά που καλείστε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα, πάντοτε καταφέρνετε να βρίσκεστε λύσεις και όταν αδυνατείτε, άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν. Άρα, αφήστε για μία μέρα στην άκρη ότι και αν σας αγχώνει και ασχοληθείτε με ότι θα σας έκανε να χαλαρώσετε, να περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σε μία κοινωνική εκδήλωση, κάνετε μια γνωριμία με σπουδαιότητα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/8/2020), ο τομέας των καθημερινών σχέσεών σας, θα σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται, κάποιες από αυτές, επαγγελματικές ή προσωπικές να χρειαστεί να τις διακόψετε διότι πλέον, έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ εάν πάρετε μία τέτοια απόφαση, καλό θα ήταν να σκεφτείτε, ότι εξαιτίας κάποιων ατόμων που τους δώσατε παραπάνω αξία, να ήρθατε σε ρίξεις με ανθρώπους που έφυγαν από το πλάνο της ζωής σας. Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν αυτούς τους σημαντικούς τελικά ανθρώπους, να τους επαναφέρετε κοντά σας. Ρίξτε λοιπόν γέφυρες και ζητήστε τους άλλη μια ευκαιρία να τα ξανά βρείτε.

Ιχθείς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, βελτιώνεται επικοινωνιακά το κλίμα, τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στο φιλικό ή προσωπικό. Τώρα θα μπορέσετε να περάσετε στο περιβάλλον σας αυτά που θέλατε και να αποκαταστήσετε σχέσεις που το προηγούμενο διάστημα, είχαν διαταραχτεί. Εάν στα μελλοντικά σας σχέδια είναι και μια μετακόμιση σε άλλο σπίτι ή και πόλη, καλό θα ήταν να αρχίσετε να το βλέπετε πιο μεθοδικά, από το τέλος του μήνα όπου πολλά πράγματα θα δρομολογούνται καλύτερα. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας όταν και όπου τους χρειαστείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
982020,