Putin: Έτοιμος να δημοσιεύσει τα πρακτικά των συζητήσεων μεταξύ Lavrov και Trump

16:16 17/5/2017 - Πηγή: iPop

O Putin είναι έτοιμος να δημοσιεύσει τα πρακτικά των συζητήσεων μεταξύ Lavrov και Trump στο Λευκό Οίκο, βάζοντας λάδι στην φωτιά και αδειάζοντας τον Αμερικανο Πρόεδρο!

Σε συνέχεια της έντασης που δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, αλλά και από τον ίδιο τον Trump ότι εμπιστεύθηκε απόρρητες πληροφορίες στη Μόσχα, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin, ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος

να δημοσιεύσει τα πρακτικά των συζητήσεων μεταξύ Sergey Lavrov και Τrump στο Λευκό Οίκο.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι ο Τrump μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε ότι έδωσε απόρρητες πληροφορίες στην Ρωσία για το Ισλαμικό Κράτος είχε ζητήσει από τον Comey, πρώην επικεφαλής του FBI, να διακόψει την έρευνα του FBI για τις σχέσεις μεταξύ του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Flynn και της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την Washigton Post, ο Putin φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να δώσει τα πρακτικά της συνάντησης στην δημοσιότητα.

Από την άλλη πλευρά, το Κρεμλίνο διευκρινίζει ότι θα πρέπει ο ίδιος ο Λευκός Οίκος να κάνει το αίτημα για την δημοσίευση των εγγράφων αυτών ώστε να καταστέι δυνατή η δημοσιοποίησή τους!

Σύμφωνα με τον Putin, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Paolo Gentiloni, είναι έτοιμος να παράσχει τα πρακτικά της συνάντησης Lavrov-Τrump:

Αν η διοίκηση των ΗΠΑ το θεωρεί πιθανό, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε τα πρακτικά της συνάντησης Sergey Lavrov-Τrump στη Γερουσία και το Κογκρέσο

Ο κ. Putin ισχυρίσθηκε ότι ο Lavrov δεν τον ενημέρωσε για καμιά από τις ανύπαρκτες δήθεν διαβαθμισμένες πληροφορίες, ούτε τον ίδιο ούτε κανέναν άλλον.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Trump υποδέχτηκε στις 10 Μαΐου τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Lavrov, καθώς και τον Ρώβο πρέσβη στις ΗΠΑ σε μια συνάντηση που αναζωπύρωσε τις συζητήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που έδωσε ο Τrump στην Μόσχα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για την παρέμβαση Trump στην έρευνα του FBI για τη Ρωσία

The post Putin: Έτοιμος να δημοσιεύσει τα πρακτικά των συζητήσεων μεταξύ Lavrov και Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα