Έλιωσε ο Ισθμός της Κορίνθου και θυμίζει τρενάκι του τρόμου (video)

13:17 17/5/2017 - Πηγή: iPop

Οι θερμοκρασίες στη χώρα μας είναι ιδιαιτέρως υψηλές, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αρχές να αντιληφθούν πως έλιωσε ο Ισθμός της Κορίνθου και πλέον θυμίζει τρενάκι του τρόμου!

Έντρομοι οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατεφθασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν πως ο Ισθμός της Κορίνθου δεν άντεξε τελικά -όπως υποστήριζαν οι επιστήμονες- τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα μέταλλα αλλά και η άσφαλτος να λιώσουν και να

δημιουργούν τεράστια ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες!

Η πολιτική ηγεσία της χώρας ακόμα δεν έχει σχολιάσει το συμβάν ενώ η τροχαία Αττικής σε συνεργασία με τις αρχές του Νομού προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Να σημειωθεί πως ειδικά εκπαιδευμένοι καθηγητές οδήγησης αλλά και χειριστές από λούνα παρκ έχουν σπεύσει στο σημείο για να εκπαιδεύσουν τους οδηγούς για το πως θα περάσουν στην άλλη πλευρά.

Δες το σχετικό video:

Προφανέστα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, απλώς το Google Earth αντιμετώπισε μία μικρή δυσκολία στο να καταγράψει το σημείο στον τρισδιάστατο χάρτη του!

Το τραγικό αυτό σφάλμα της Google, είχαν διαπιστώσει πολλοί από αυτούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, διότι όπως καταλαβαίνεις βγάζει μάτι αλλά το ανέδειξε ο youtube user UP DRONES.

Αλήθεια τώρα, πως θα σου φαινόταν η διαδρομή του προαστιακού να είχε αυτήν την μικρή κλίση; Δεν θα έκανε την έκανε πιο διασκεδαστική; Η αδρεναλίνη θα εκτοξευόταν στα ύψη…

The post Έλιωσε ο Ισθμός της Κορίνθου και θυμίζει τρενάκι του τρόμου (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα