Pop Up: Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (Video)

14:51 13/8/2020 - Πηγή: iPop

Το παρασκήνιο γύρω από την εκπομπή της Ηλιάνας συνεχίζεται με πολλά να έχουν ακουστεί. Ποια θα είναι τα πρόσωπα στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα βρεθούν δίπλα στην παρουσιάστρια; 

Οι προετοιμασίες για την εκπομπής της Ηλιάνας με το όνομα Pop Up συνεχίζονται πυρετωδώς. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και λίγο μετά την προβολή του trailer της εκπομπής, πολλά έχουν αρχίσει να ακούγονται για τα πρόσωπα στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε απ’ το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά θα είναι στο πλάι της παρουσιάστριας του Alpha, όμως η εκπομπή του Open, “Καλοκαίρι #not”, αποκάλυψε μερικά ακόμα στοιχεία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του “Καλοκαίρι #not” στην ομάδα θα βρίσκεται και η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε πρόβλεψη ότι και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα είναι στο πλευρό της Ηλιάνας.

Στην εκπομπή του Open έγινε λόγος και για μια ενότητα που θα βλέπουμε στο Pop Up, η οποία έχει να κάνει με μεταμορφώσεις των γυναικών που επικοινωνούν με την εκπομπή, αλλάζοντας την εμφάνισή τους κι είναι παρόμοια με αυτήν που είχε την περσινή σεζόν στο “Πρωινό” η Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, όπως αναφέρουν και οι παρουσιαστές του “Καλοκαίρι #not”, η ενότητα αυτή έχει υπάρξει σε πολλές εκπομπές εδώ και χρόνια, όμως η Ηλιάνα ως γνώστρια σε θέματα μόδας, ίσως να έχει μια άλλη οπτική και να κάνει την κατηγορία αυτή ενδιαφέρουσα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η ανάρτηση του Snik για την νέα αρχή της Ηλιάνας στην τηλεόραση

Το άρθρο Pop Up: Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Pop Up, Ηλιάνας Παπαγεωργίου Video,Pop Up, ilianas papageorgiou Video