Jennifer Lopez: Διακοπές στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα!

12:22 13/8/2020 - Πηγή: iPop

Μετά τους Beckhams και πολλού ακόμα celebrities, ήρθε και η Jennifer Lopez στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές της όσο το δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Μπορεί η καλλονή star να θέλησε να μην μαθευτούν οι διακοπές της φέτος το Καλοκαίρι,

όμως κάτι τέτοιο φαντάζει λίγο πολύ αδύνατο. Τι έγινε και μάθαμε ότι βρίσκεται η Jennifer Lopez στην Ελλάδα; Ποιο μέρος της χώρας μας επέλεξε για τις διακοπές της;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr και της Αθανασίας Αγγελοπούλου, η Jennifer Lopez έφτασε στα Χανιά με ιδιωτική πτήση και κινήθηκε με πλήρη μυστικότητα. Οι συνεργάτες της είχαν ζητήσει για τη διαμονή και τις μετακινήσεις της υπηρεσίες VIP.

Ελικόπτερο τη μετέφερε στο Νομό Λασιθίου και συνοδευόμενη από δύο φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι ελληνικής καταγωγής, απόλαυσε τις παραλίες του Αγίου Νικολάου και την Ελούντα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την πηγή αυτή, πίσω από την Λατίνα star και τις φίλες της βρίσκονταν συνεχώς δύο άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, που δεν τις άφηναν στιγμή από τα μάτια τους.

Η Jennifer Lopez απόλαυσε τις διακοπές στο όμορφο ελληνικό αυτό νησί για περίπου τέσσερις ημέρες. Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν μία ακόμη φορά την Κρήτη για τις διακοπές της.

«Η επίσκεψη της Jennifer Lopez δείχνει ότι η Κρήτη βρίσκεται σταθερά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσελκύοντας σημαντικές προσωπικότητες που απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού και τη διάσημη κρητική φιλοξενία. Η διαχείριση της κατάστασης του κορονοϊού είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη να επισκεφθούν την Ελλάδα. Λόγω της πανδημίας, οι επισκέπτες δεν μπορούν να απολαύσουν το Καλοκαίρι όπως πριν, αλλά ακόμη και με τους περιορισμούς, η Κρήτη συνεχίζει να μαγνητίζει προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας», δήλωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης στο iefimerida.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η Jennifer Lopez έριξε το Instagram με αυτή τη φωτογραφία

Το άρθρο Jennifer Lopez: Διακοπές στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα