One night stand η επιδημία του Καλοκαιριού

20:31 11/5/2014 - Πηγή: iPop

Ο χειμώνας με τις αγκαλίτσες του, το χουχούλιασμα και τα ερωτόλογα πέρασε, ας καλωσορίσουμε λοιπόν την περίοδο των ξέφρενων ρυθμών και των εφήμερων σχέσεων ή όπως λένε και στο χωριό μας one night stand. Μην νομίζεις ότι το Καλοκαίρι, λόγω φεγγαριού διακοπών και νέων γνωριμιών, θα σου φέρει το ταίρι που θα έχεις δίπλα σου μια ζωή εκτός και αν είσαι πολύ τυχερή.

Συνήθως το άφθονο αλκοόλ που ρέει, τα σέξι ρούχα και ο πιο ανοιχτός μας χαρακτήρας

δεν φέρνει κάτι σοβαρό στη ζωή μας. Η σεξουαλική επιθυμία πιάνει κόκκινα και οι γυναίκες ιδιαίτερα πέφτουν πιο εύκολα στο κρεβάτι. Μη νομίζεις πως σου λέμε ψέματα οκ οι άντρες κυνηγούν αλλά οι γυναίκες πέφτουν σαν εύκολοι στόχοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών που έγινε σε δείγμα 2500 ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου, τα αποτελέσματα ήρθαν να δείξουν πως το 35% των γυναικών λέει ναι στην «ξεπέτα» (συγγνώμη για την έκφραση, δεν το λέμε εμείς, αλλά η έρευνα). Ο λόγος είναι απλός, νιώθει κολακευμένη από το γεγονός ότι πολιορκείται και θεωρεί ότι είναι πολύ ποθητή γι αυτό και δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Βέβαια στη συνέχεια νομίζει ότι το σεξ θα εξελιχθεί σε σχέση αλλά απογοητεύεται!

Γι αυτό προσοχή κορίτσια ή καθίστε και απολαύστε το ή απλά δεχτείτε ότι είναι σχέση βραδιάς και όχι ζωής. Μην ζείτε σε συννεφάκι, άλλο αγάπη και άλλο σεξ!

The post One night stand η επιδημία του Καλοκαιριού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα