Disconnected

18:31 11/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι νέοι, είναι ωραίοι, παίζουν alternative rock και ακούν στο όνομα Disconnected. Αν τους ξέρεις, τους λατρεύεις ήδη, αν δεν τους ξέρεις και θα τους γνωρίσεις τώρα, σου το υπογράφουμε…θα τους αγαπήσεις. Είναι ένα νέο συγκρότημα, που έχει να δώσει πολλά, αποτελείται από 5 παιδιά με όρεξη και έρωτα για τη μουσική και μπορείς να τους γνωρίσεις αύριο (Δευτέρα) από κοντά! Κυρίες και κύριοι, Signore e signori, Ladies and gentlemen, να σας συστήσουμε τον Στέφανο (φωνητικά), τον Χάρη (πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά), τον Θοδωρή (κιθάρα), τον Γιώργο (μπάσο)

και τον Μάκη (τύμπανα).

Η μπάντα δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια με λίγο διαφορετική σύνθεση από την τωρινή. Ήμασταν μία ομάδα φίλων που θέλαμε απλά να παίζουμε μαζί μουσική, να κάνουμε live και να περνάμε καλά χωρίς να πολυσκεφτόμαστε που μπορεί να καταλήξει αυτό. Μας πήγε πολύ καλά από τα πρώτα κιόλας live μας και έτσι συνεχίσαμε για δύο χρόνια κάνοντας εβδομαδιαίες εμφανίσεις στο Santa Botella και στο Booze Cooperativa. Μέσα σ” αυτή την περίοδο αρχίσαμε να δημιουργούμε το δικό μας υλικό και εκεί είναι που γνωρίσαμε τον κ.Ηλία Παπαφλωράτο και την Stadium Events που μας βοήθησε να προχωρήσουμε. Τον Σεπτέμβρη παίξαμε μαζί με τους Locomondo στο Α21 Freedom Fest στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και μετά από λίγο καιρό μπήκαν στη μπάντα ο Γιώργος και ο Θοδωρής. .

Το όνομα μας βγήκε χωρίς να το φιλοσοφήσουμε ιδιαίτερα. Όταν φτιαχτήκαμε ήμασταν τέσσερις άνθρωποι πολύ διαφορετικοί ως προς τις μουσικές επιρροές και γενικότερα τη φάση της ζωής μας και μιας και έπρεπε να βρούμε πολύ γρήγορα ένα όνομα –καθώς βιαζόμασταν να κάνουμε live! Τελικά, σκεφτήκαμε το Disconnected, το οποίο στην πορεία το συνηθίσαμε και συνεχίσαμε μ” αυτό.

Το θέμα της μουσικής και του συγκροτήματος, δεν θα θέλαμε να πούμε ότι το βλέπουμε επαγγελματικά, γιατί πιστεύουμε ότι δεν μπορείς να ζήσεις από αυτό. Δυστυχώς, μπάντες σαν τη δική μας, πιο πολύ πληρώνουν παρά πληρώνονται. Πρέπει να πληρώσουμε πρόβες, ηχογραφήσεις και φυσικά τον εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να παίξουμε τη μουσική μας σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Προφανώς, κάνουμε πολλές θυσίες για να ζήσουμε αυτό το όνειρο αλλά συνεχίζουμε παράλληλα και τις σπουδές μας και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας.

Είναι δύσκολο να διαλέξουμε μία μπάντα ως αγαπημένη μας γι” αυτό θα αναφέρουμε πέντε μπάντες (μία ο καθένας) που αγαπάμε και μας έχουν επηρεάσει. Στέφανος-Radiohead, Χάρης-Muse, Θοδωρής-Mogwai, Γιώργος-Red hot chili peppers, Μάκης-Led Zeppelin

Τα talent shows δεν θα έμπαιναν ποτέ στη ζωή μας. Δεν έχουμε κάτι απέναντι σε τέτοιες διοργανώσεις, σίγουρα δίνονται ευκαιρίες και αναδεικνύονται καλές φωνές, απλώς, πιστεύουμε πως δεν ταιριάζει το ύφος μας και οι φιλοδοξίες μας ε αυτού του είδους τη μουσική βιομηχανία.

Keep Notes!

Οι Disconnected τη Δευτέρα 12 Μαΐου θα εμφανιστούν στο Six Dogs και στις 31 Μαΐου θα παίξουν σε ένα φιλανθρωπικό live στην Αρχιτεκτονική μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Αυτή την περίοδο δουλεύουν τα δικά τους τραγούδια και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2014 να έχουν τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο!

Τους αγάπησες και θες να μαθαίνεις λεπτομέρειες για τους Disconnected; Like them στο facebook και follow them στο twitter!

The post Disconnected appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα