Παιδικά χεράκια γεμάτα μπογιές για τη γιορτή της μητέρας!

17:13 11/5/2014 - Πηγή: iPop

Ο Σαββόπουλος, τραγουδούσε το «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα». Αυτό, μάλλον, είναι το soundtrack της σημερινής ημέρας καθώς πρωταγωνιστές είναι οι μανούλες και τα παιδιά! Το iPop, επισκέφτηκε τον παιδικό σταθμό της Κηφισιάς, «Χρώματα και μουσικές» και ζήτησε από κάθε παιδάκι να ζωγραφίσει κάτι για τη μαμά του. Το αποτέλεσμα δεκάδες παιδικά χεράκια γεμάτα μπογιές και αντίστοιχα προσωπάκια γεμάτα χαμόγελα!

Όλοι θυμόμαστε την χαρά του να φτιάχνουμε μια κάρτα για την μανούλα μας και την προσμονή

για να την πάρει στα χέρια της, να χαμογελάσει και να μας αγκαλιάσει με αγάπη! Και εάν η μνήμη σου είναι λίγο θολή, δες τα παιδάκια παρακάτω και είμαστε σίγουροι πως οοι προσωπικές σου αναμνήσεις θα αρχίζουν να έρχονται στο μυαλό, όπως ακριβώς έγινε και με εμάς!

Την «γιορτή της μητέρας» ξέρεις ότι την γιορτάζουμε κάθε 2η Κυριακή του Πάσχα, από το 1865, εξαιτίας της Ann Maria Reeves Jarvis; Η συγκεκριμένη γυναίκα, την συγκεκριμένη χρονιά διοργάνωσε ένα κίνημα με το όνομα Mothers Friendship Day, όπου οι μητέρες συναντιόντουσαν και αντάλλασσαν γνώμες και εμπειρίες για το πώς να φροντίσουν τα παιδάκια και γενικότερα την οικογένεια τους. Ενδιαφέρον ε; Βέβαια σκέψου ότι δεν είχαν τότε το Internet να τους λύνει τα προβλήματά τους, οπότε φαντάσου πόσα ενδιαφέροντα πράγματα λέγανε σε αυτές τις συναντήσεις…

Τώρα όμως που τα θυμήθηκες όλα αυτά, πόσο καιρό έχεις να κάνεις ένα δώρο στην μητέρα σου που τόσο πολύ αγαπάς; Μήπως σήμερα είναι η μέρα; Και όχι δεν εννοούμε να πας και να αγοράσεις κάτι…η χαρά άλλωστε είναι να φτιάξεις κάτι χωρίς να χρειαστούν πολλά χρήματα, αλλά με την φαντασία σου. Και στην τελική, τόσα DIY έχουμε, διάλεξε και ξεκίνα να φτιάχνεις!

The post Παιδικά χεράκια γεμάτα μπογιές για τη γιορτή της μητέρας! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα