One Chic Mama! Η Rihanna παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες τις μανούλες του κόσμου με το πιο σέξι see-through λουκ!

16:16 2/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Rihanna ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και τίποτα δεν την σταματά! Γιατί να έπρεπε άλλωστε; Ποιος έχει ορίσει σαν κανόνα ότι οι εγκυμονούσες πρέπει να ντύνονται με πολύ φαρδιά ρούχα και να κρύβουν την κοιλιά τους; Γιατί να συμβαίνει αυτό; Η Rihanna, λοιπόν, καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα με τις στιλιστικές της επιλογές και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα! Go RiRi!

Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της Rihanna  από το Μιλάνο και την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2022!

Η Rihanna δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Η μαμά Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας πιο σέξι από ποτέ!Η Riahanna πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Ξεκάθαρα η αγαπημένη μας εμφάνιση της Riahanna από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Η 34χρονη μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά όταν εμφανίστηκε με ένα see-through μαύρο σύνολο, ενώ παρακολουθούσε την επίδειξη του Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Αυτή η γυναίκα θέλει να μας τρελάνει δεν εξηγείται αλλιώς! Αποδεικνύει σε όλες τις μανούλες του κόσμου πως μπορούν να είναι σέξι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Είναι πραγματικά πανέμορφη και μπράβο της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Η εκθαμβωτική Rihanna στο Μιλάνο!

Η Rihanna ήταν πάντα ένα σύμβολο του στυλ, αλλά από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον σύντροφό της A$AP Rocky στις 31 Ιανουαρίου, το στυλ μητρότητας που έχει υιοθετήσει είναι απαράμιλλο!

Μία χρυσή περούκα, ένα μωβ γούνινο παλτό και ένα μαύρο crop top από δέρμα και δαντέλα που αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, η Rihanna δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να σε εμπνεύσει για το επόμενό σου λουκ, ειδικά εάν είσαι μανούλα. Επίσης, το δερμάτινο αυτό σέξι παντελόνι στέλνει το σύνολο σε μία άλλη διάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Είναι έγκυος η Rihanna! Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μία εμφάνιση Rewear για την Rihanna

Φόρεσε ξανά το τολμηρό μωβ γούνινο παλτό ενώ βρισκόταν στο Μιλάνο στις 25 Φεβρουαρίου, συνδυάζοντάς το αυτή τη φορά με ένα αστραφτερό, διάφανο μαύρο φόρεμα με ένα οβάλ κόψιμο ακριβώς πάνω από την κοιλίτσα της. Το κολιέ σταυρός, βέβαια, απογείωσε το λουκ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους!

Η μαμά Rihanna τα σπάει με τα δερμάτινα

Μέρες αργότερα, οι μελλοντικοί γονείς κατευθύνθηκαν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, όπου η Rihanna φόρεσε ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα σε χρώμα ροδακινί σε συνδυασμό με ένα ασορτί shearling παλτό στην επίδειξη μόδας Off-White Fall 2022. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο One Chic Mama! Η Rihanna παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες τις μανούλες του κόσμου με το πιο σέξι see-through λουκ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα