Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/03/2022)

10:38 2/3/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/03/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/03/2022),

η ημέρα σήμερα θα χαρακτηριστεί από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και τον 12ο σας οίκο που  ίσως τονίσει κάποια κρυφά συναισθήματα σας αλλά και κάποια δημιουργικά σας ταλέντα ενώ θα έχετε προστασία σε σχέδια που ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και τον 11ο σας οίκο  θα σας ωθήσει να κάνετε νέους φίλους ,να μπείτε σε νέες ομάδες και να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά που ίσως σας απασχολούν ενώ ίσως να καταφέρετε να βάλετε και έναν νέο στόχο.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που θα πραγματοποιηθεί στον 10ο σας οίκο θα σας φέρει νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας και ίσως αναγνώριση και εύνοια από συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που θα πραγματοποιηθεί στον 9ο σας οίκο θα ενεργοποιήσει θέματα νομικά ή με το εξωτερικό  ώστε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας  και να έχετε θετικότητα ενώ ίσως να κάνετε νέα ξεκινήματα ώστε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και τον 8ο σας οίκο ίσως  σας δώσει κάποια νέα αρχή σε οικονομικά θέματα ή κάποια κληρονομικά  που θα ενεργοποιηθείτε ώστε να τα τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που θα πραγματοποιηθεί στον 7ο σας οίκο  θα δώσει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους και ίσως έχετε μια νέα πρόταση για κάποια συνεργασία.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα πραγματοποιηθεί στον 6ο σας οίκο  και ίσως έχετε νέες συνθήκες στην καθημερινότητά σας και ίσως νιώσετε κάποια ικανοποίηση σε σχέση με μια νέα εργασία ή κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/03/2022), η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο  ίσως σας φέρει μια νέα δημιουργική ιδέα ,το ξεκίνημα σε μια νέα εργασία,την βοήθεια κάποιου ισχυρού προσώπου αλλά και ανοίγματα σε κάποια σχέδιά σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα πραγματοποιηθεί μέσα στον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε ίσως να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά του σπιτιού αλλά να αναπτύξετε και πάλι την επικοινωνία σας  με κοντινά σας άτομα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα πραγματοποιηθεί  στον 3ο σας οίκο και ίσως να ενεργοποιηθείτε για να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια σας ή με κάποια κοντινά σας άτομα αλλά και ίσως κάνετε και κάποιο νέο ξεκίνημα σε συμφωνίες από συνεργάτες που μπορεί να σας κάνουν ξαφνικές προτάσεις.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον 2ο σας οίκο και θα έχετε κάποια ικανοποίηση  σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα από κάποιες προσωπικές σας προσπάθειες ενώ θα έχετε το ξεκίνημα κάποιας άλλης προοπτικής που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σας.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας  και θα ενεργοποιήσει κάποια νέα αρχή στη ζωή σας ,μια θετική αλλαγή αλλά και μια νέα επαγγελματική αρχή για εσάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/03/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα