Η σπουδαία κίνηση των Meghan- Harry για τον Μήνα Ιστορίας της Γυναίκας

20:40 1/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry τιμούν τον Μήνα Ιστορίας της Γυναίκας με μια ειδική ανακοίνωση απ’ το ίδρυμα Archewell. Το ζευγάρι υποστηρίζει μια σειρά από οργανισμούς.

Την Τρίτη, το ζευγάρι ανακοίνωσε, μέσω του Ιδρύματος Archewell, ότι θα στηρίξει οργανισμούς που εργάζονται για την προώθηση της ισότητας των φύλων μέσω νέων επιχορηγήσεων.

«Καθώς περνάμε στον Μήνα της Γυναικείας Ιστορίας και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

την επόμενη εβδομάδα, το Ίδρυμα Archewell ανακοινώνει μια σειρά από μη κερδοσκοπικές επενδύσεις σε κορυφαίους οργανισμούς που εργάζονται για την προώθηση της ισότητας των φύλων, τη δημιουργία πολιτικών που ενδυναμώνουν τις γυναίκες και τις οικογένειες και διασφαλίζουν ουσιαστική εκπροσώπηση στα Μέσα Ενημέρωσης για τις γυναίκες και παρέχει στις γυναίκες ένα δίκτυο εργαλείων και υποστήριξης για την απόκτηση απασχόλησης», ανέφεραν ο Δούκας και η Δούκισσα σε δήλωση στον ιστότοπο του ιδρύματός τους.

Τέσσερις οργανισμοί θα λάβουν επιχορηγήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Smart Works, μιας βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά τις γυναίκες να βρουν δουλειά με συμβουλές καθοδήγησης για τις συνεντεύξεις τους για δουλειά. Η Meghan έγινε προστάτης της οργάνωσης τον Ιανουάριο του 2019 και συνέχισε να τους υποστηρίζει αφού το ζευγάρι αποχώρησε ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με την υποστήριξη της Archewell, ο οργανισμός θα δημιουργήσει το Smart Works Female Unemployment Index, το οποίο θα μελετά ζητήματα ανεργίας που επηρεάζουν τις γυναίκες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να μπορούν να θέτουν ένα σημείο αναφοράς για την πρόοδο και την παρακολούθηση της αλλαγής.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ και το Ίδρυμα Archewell για τη σταθερή υποστήριξή τους στην αποστολή και τη συνεχή ανάπτυξη της Smart Works», δήλωσε η Kate Stephens, CEO της Smart Works. «Είτε αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στις γυναίκες τα εργαλεία που χρειάζονται για να νιώθουν αυτοπεποίθηση σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και η έρευνα που αναλαμβάνουμε θα ρίξει φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν».

Το ίδρυμα Archewell θα δώσει επίσης επιχορηγήσεις στο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο The 19th, στο The National Women’s Law Center and the Center on Poverty και στο Georgetown Law Center on Poverty and Inequality’s Initiative on Gender Justice & Opportunity.

Μέρος της βασικής δέσμευσης του ιδρύματος Archewell είναι να οικοδομήσει ισχυρές και δίκαιες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Αν και αυτές οι επιχορηγήσεις έχουν ανακοινωθεί καθώς αναγνωρίζουμε τον Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, το έργο που εκπροσωπούν είναι ζωτικής σημασίας κάθε μέρα του χρόνου

On the first day of Women's History Month, we're pleased to announce that Archewell Foundation will be supporting Smart Works with a grant to help enable an important research project on female unemployment in the UK.Find out more on the Archewell website. https://t.co/OfZzF2TNvL pic.twitter.com/w2SU1jGwzd

Smart Works Charity (@SmartWorksHQ) March 1, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η σπουδαία κίνηση των Meghan- Harry για τον Μήνα Ιστορίας της Γυναίκας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα