O Banksy άνοιξε e-shop και εμείς ξέρουμε πού θα ξοδέψουμε τα χρήματά μας

14:11 21/10/2019 - Πηγή: iPop

Το e-shop του Banksy είναι γεγονός και είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε! Μπαίνοντας στο shop.grossdomesticproduct.com, εισβάλλεις κανονικά στον κόσμο του Banksy μέσα απ’ τα αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή του.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς έντονα την επικαιρότητα λόγω της σαρκαστικής οπτικής του, είναι δημιουργός

μερικών απ’ τα πιο ιδιοφυή street art έργα τέχνης.

Όσοι τον αγαπούν, τον ακολουθούν παντού και βρίσκουν το νόημα σε κάθε έργο του γιατί απλά έχουν μάθει να σκέφτονται όπως εκείνος.

Στο e-shop του Banksy θα βρεις αντικείμενα εμπνευσμένα απ’ τα αγαπημένα σου έργα τέχνης του καλλιτέχνη, όπως ένα ρολόι όπου ένας αρουραίος κυνηγάει τους δείκτες του, ένα φωτιστικό με αστυνομικό κράνος, αλλά και μια μπλούζα με το χαρακτηριστικό κοριτσάκι με το μπαλόνι.

Φυσικά, τα αντικείμενα που προαναφέραμε είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των όσων θα βρεις στο e-shop του καλλιτέχνη, ο οποίος εισβάλλει στα σπίτια μας μέσα απ’ τα όσα έχει δημιουργήσει.

Όσον αφορά τις τιμές, που σίγουρα είναι κάτι που σε καίει, ένα αντικείμενο με την υπογραφή του Banksy δεν θα μπορούσε να μην κοστίζει αρκετά, για παράδειγμα το ρολόι είναι διαθέσιμο στην τιμή των 500 λιρών, αλλά θα βρεις και πολλά αντικείμενα που σηκώνει η τσέπη σου, όπως η μπλούζα με το κοριτσάκι που κοστίζει 35 λίρες ή μια κούπα που έχει 10 λίρες. Τώρα, εάν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω κι έχεις αποφασίσει να χαλάσεις τον μισθό σου στο e-shop, σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!

Πάρε μια ιδέα απ’ τα όσα θα βρεις στο e-shop του Banksy:

Δες ακόμα:

Επική φάρσα του Banksy: Έργο του αυτοκαταστράφηκε όταν πωλήθηκε 1 εκατ. λίρες!

Photos: shop.grossdomesticproduct.com

Το άρθρο O Banksy άνοιξε e-shop και εμείς ξέρουμε πού θα ξοδέψουμε τα χρήματά μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα