Οι τρόποι για να δείχνουν τα κοσμήματά σου πιο ακριβά!

13:40 21/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα στη συλλογή σου και πραγματικά «κοσμούν» το outfit σου. Πώς να δείχνουν τα κοσμήματα πιο ακριβά;

Ίσως να μην έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις ένα ακριβό κόσμημα και αυτό είναι ΟΚ. Ωστόσο, μπορείς οι επιλογές που θα κάνεις στα αξεσουάρ να είναι τέτοιες ώστε να δείχνουν πιο ακριβά και.. αξίας.

Πριν κάνεις την αγορά σου, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να προσέξεις και να σκεφτείς, και μετά να πάρεις την απόφαση. Πώς να δείχνουν τα κοσμήματα πιο ακριβά;

Ένα χρώμα για κάθε πέτρα

Ενώ οι έγχρωμες πέτρες φαίνονται πάντα όμορφες, θα ήταν προτιμότερο

να επιλέξεις ένα φωτεινό χρώμα τη φορά! Ορισμένα κοσμήματα μπορεί να έχουν διάφορα χρώματα σε ένα στοιχείο, το οποίο μπορεί να είναι εκπληκτικό από μόνο του, αλλά τα ακριβά κομμάτια φαίνονται καλύτερα όταν διατηρούν ένα συγκεκριμένο χρώμα ή απόχρωση.

Photo: unsplash/eleni koureasΜην αναμειγνύεις διαφορετικά μέταλλα

Μπορεί να θέλεις να αναμειγνύεις διαφορετικά μέταλλα, αλλά είναι προτιμότερο να «κολλάς» σε ένα συγκεκριμένο και να μην ανακατεύεις πολλά μαζί.

Μπορείς για παράδειγμα, να επιλέξεις ροζ χρυσό και να μείνεις σε αυτό ή να είναι όλα ασημένια. Έτσι, το συνολικό αποτέλεσμα θα δείχνει πιο ακριβό και minimal.

Κάνε την έρευνά σου

Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι πιο εξειδικευμένο, τότε κάνε μια αναζήτηση,μια έρευνα. Μπορεί ορισμένα κοσμήματα να είναι πιο ακριβά αλλά υπάρχουν και ορισμένα υψηλής ποιότητας ή χειροποίητα στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Κάνε, λοιπόν, την έρευνά σου.

Photo: unsplash/averie woodard

Μαυρίζει το δέρμα απ’ τα κοσμήματα; Βρήκαμε τη λύση!

Συμμετρία

Επέλεξε στα κοσμήματά σου να υπάρχει μια συμμετρία ώστε να δείχνουν πιο elegant και chic. Ειδικά, όταν πρόκειται για δαχτυλίδια, θα δείχνουν πιο κομψά στα δάχτυλά σου.

Για ειδικές περιστάσεις μπορείς να «παίξεις» με διάφορα γεωμετρικά σχήματα αν δεν θέλεις το κλασικό. Η ισορροπία είναι το παν!

Η σωστή εφαρμογή

Είτε πρόκειται για κάποιο ρολόι, είτε για ένα βραχιόλι, είτε ακόμη για ένα δαχτυλίδι, θα πρέπει να δεις το σωστό μέγεθος και να έχεις τη σωστή εφαρμογή.

Αυτό θα κάνει το κόσμημα να δείχνει πιο ακριβό κι έχεις… λιγότερες πιθανότητες να το χάσεις!

Less is more

Όταν λέμε less is more… το εννοούμε! Και σίγουρα ισχύει και για τα κοσμήματα. Όσο πιο απλά και λιτά, τόσο το καλύτερο.

Όταν κάνεις layering, όταν δηλαδή φορά πολλά μαζί, τότε ίσως δείχνουν λίγο πιο φθηνά.

Photo: unsplash/Gwen WeustinkΜην ξεχνάς το προσωπικό σου στιλ

Στο τέλος της ημέρας, εσύ ξέρεις το στυλ σου καλύτερα από τον καθένα. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να αγοράσεις αυτά που θέλεις και σου ταιριάζουν περισσότερο.

Όταν αυτό που φοράς, το αγαπάς και δεν ακολουθείς απλά τα trends, τότε σου ταιριάζει περισσότερο γιατί μπορείς να το υποστηρίξεις πιο άνετα.

Διαβάστε επίσης:

Το DIY που θα βάλει σε μια τάξη τα κοσμήματα σου!

Photo: unsplash/Brooke Cagle

Το άρθρο Οι τρόποι για να δείχνουν τα κοσμήματά σου πιο ακριβά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα