«Nepo baby»: Νέος όρος «καίει» τα παιδιά των celebrities που κάνουν καριέρα στη μόδα και στο Hollywood – Η viral απάντηση της Hailey Bieber

15:37 9/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο όρος «nepo baby» δεν είναι καθόλου προσβλητικός και όποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία πρέπει να είναι μόνο περήφανος! Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και η Hailey Bieber και αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας με μία μόνο εμφάνιση. Τι σημαίνει, όμως, αυτός ο όρος που αναγράφεται στο μπλουζάκι της και τι θέλει να δηλώσει με αυτό;

Η Hailey Bieber είναι nepo baby

και η αλήθεια είναι πως δε το επέλεξε. Ως κόρη του Stephen Baldwin και σύζυγος του Justin Bieber, το αγαπημένο μας μοντέλο φοράει ένα nepo baby μπλουζάκι και φέρνει την αναστάτωση στα social media. Το TikTok έχει γεμίσει με βίντεο, κάποια από τα οποία είναι με το μέρος της, ενώ άλλα όχι, όμως την Hailey δε την ενδιαφέρει πια τι λένε οι άλλοι.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιανουαρίου, το μοντέλο φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με την αμφιλεγόμενη φράση τυπωμένη στο στήθος της. Συνδύασε το crop top με ένα τζιν σε ίσια γραμμή, μαύρα παπούτσια oxford και μια μαύρη τσάντα ώμου, αποδεικνύοντας ότι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να αποκρούσεις τις κατηγορίες για νεποτισμό είναι απλώς να τις αναγνωρίσεις.

Τελικά έκλεψε η Hailey Bieber τον Justin από την Selena Gomez; Το μοντέλο για πρώτη φορά απαντά

Τι είναι το nepo baby; Η σχέση της Hailey Bieber με τον νεποτισμό:

Ο όρος «nepo baby» είναι μια συντομογραφία, του «nepotism baby» (μωρό του νεποτισμού). Ο όρος έχει γίνει αρκετά δημοφιλής τους τελευταίους δυο μήνες, και χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον που έχει το προνόμιο που έρχεται πακέτο με το να είσαι μέρος μιας πλούσιας, δημοφιλούς και ισχυρής οικογένειας. Τις περισσότερες φορές έχει αρνητική χροιά και χρησιμοποιείται ως ένας υποτιμητικός τρόπος να περιγράψεις κάποιον που έχει καλά δικτυωμένους γονείς στον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Hailey Bieber αποφάσισε να φορέσει το μπλουζάκι της και να δείξει σε όλους πως είναι ένα nepo baby μετά το viral άρθρο του New York, όπου κατονομάστηκε ως «διπλό nepo», εξαιτίας του πατέρα της, αλλά επίσης και του άντρα της, Justin Bieber.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Εκατοντάδες celebrities ανήκουν στην κατηγορία nepo babies και η συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει πλέον αναπόφευκτη, από τον Jamie Lee Curtis μέχρι τον Tom Hanks να αμύνονται. 

Η Hailey Bieber δεν είναι έγκυος – Μας δείχνει την κοιλιά της και αποκαλύπτει πως έχει κύστη στην ωοθήκη της «στο μέγεθος ενός μήλου»

«Οι άνθρωποι θα έχουν προκατασκευασμένες ιδέες για σένα ή για το πώς έφτασες εκεί, και μπορώ σίγουρα να πω ότι τίποτα δεν πρόκειται να σου δώσει τον ρόλο εκτός από το να είσαι σωστός για τον ρόλο», δήλωσε πρόσφατα η Lily Rose-Depp (κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis). «Μου είναι παράξενο να μειώνω κάποιον στην ιδέα ότι είναι εκεί μόνο επειδή έχει καταξιωμένους γονείς».

Πάντως κακά τα ψέματα είναι σκληρό να μην αναγνωρίζεται η αξία σου ή όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωή σου, οπότε εμείς Hailey είμαστε με το μέρος σου! Ο καθένας άλλωστε δίνει τις δικές του μάχες, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Nepo baby»: Νέος όρος «καίει» τα παιδιά των celebrities που κάνουν καριέρα στη μόδα και στο Hollywood – Η viral απάντηση της Hailey Bieber εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα