Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/01/2023)

08:31 9/1/2023 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/01/2023) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/01/2023):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/01/2023), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και ενώ θα έχετε την ανάγκη να

προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας και να διασκεδάσετε μπορεί να έχετε ανατροπές σε οικονομικά αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή ομάδες.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε εντάσεις σήμερα σε οικονομικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα αλλά και καθυστερήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια ανασφάλεια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να σας πιέσει αρκετά ένα νέο που θα μάθετε αλλά να πιεστείτε αρκετά σε νομικά ή οικονομικά θέματα αλλά και γραφειοκρατικά που θα πρέπει να τακτοποιήσετε ωστόσο προσέχετε και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και πάλι και τον 2ο σας οίκο και θέματα οικονομικά θα σας προβληματίσουν ή κάποιες οφειλές που σχετίζονται με φίλους που μπορεί να έχετε δανείσει ενώ ίσως να έχετε και παρεξηγήσεις.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε ανατροπές αλλά και εντάσεις στα επαγγελματικά σας και σε συνεργασίες και θα πρέπει να χειριστείτε τις αποφάσεις σας με ψυχραιμία ενώ και καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά θα σας πιέσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα πιεστείτε ίσως ψυχολογικά μέσα στην καθημερινότητά σας αφού μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Προσέχετε επίσης κάποια κούραση που θα νιώθετε και την υγεία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και ίσως κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικές να μην σας αφήσουν περιθώρια να συναντήσετε φίλους και να ξεσκάσετε ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και θέματα οικονομικά ή οφειλές.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/01/2023), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και θα είναι μέρα έντασης αφού θα έχετε ανατροπές σε καριέρα ,οικογένεια και συνεργασίες ενώ ίσως να έχετε παρεξηγήσεις και με φιλικά σας πρόσωπα.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και ίσως υπάρξουν ακυρώσεις σε κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε ωστόσο θα το διαχειριστείτε ενώ προσέχετε και συζητήσεις με συνεργάτες αλλά μην προχωρήσετε σε υπογραφές και συμφωνίες σήμερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και θα πιεστείτε με οικονομικά θέματα και κάποιες υποχρεώσεις που θα προκύψουν ωστόσο θα έχετε και κάποιο περιορισμό στην δημιουργικότητά σας και την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε ανατροπές ή ακυρώσεις στην καθημερινότητά σας ,στην εργασία σας αλλά και σε επαγγελματικές συμφωνίες ενώ ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε έσοδα από τρίτες πηγές που περιμένετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο αφού κάποιοι από την εργασία σας ίσως να σχολιάσουν τη συμπεριφορά σας ενώ ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά από κάποιο παρασκήνιο στην εργασία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/01/2023) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα