«My Policeman»: Emma Corrin και Harry Styles σ’ ένα queer ερωτικό τρίγωνο το ’50

17:28 1/11/2022 - Πηγή: iPop

Το «My Policeman» θα γίνει το νέο σου κόλλημα όχι μόνο για την υπόθεσή του, αλλά και για τις εξαιρετικές ερμηνείες από τους μοναδικούς πρωταγωνιστές του. Η ερμηνεία του Harry Styles, ειδικά, θα είναι ένα δέλεαρ για ένα μεγάλο μέρος του κοινού, καθώς ο ηθοποιός και τραγουδιστής εμπλέκεται σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο. Α ναι! Είναι και αστυνομικός!

Κορίτσια! Από εδώ και πέρα δε χρειάζεται να καλέσετε αστυνομικούς, ο Harry Styles είναι εδώ για εσάς και δηλώνει έτοιμος να λύσει οποιοδήποτε μυστήριο!

«My Policeman» – Υπόθεση: Ο ρόλος του Harry Styles που μας καθηλώνει

Πρόκειται για ένα queer δράμα εποχής, το οποίο απαιτεί ένα αξιόπιστο καστ που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του κι απ’ ό,τι φαίνεται ο αγαπημένος μας τραγουδιστής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Η συγκεκριμένη ταινία απεικονίζει την τραγωδία και την σκληρότητα των νόμων κατά των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι ίσχυαν για γενιές ανδρών και γυναικών.

Ο Harry Styles υποδύεται τον Tom, έναν αστυνομικό στη Βρετανία της δεκαετίας του 1950 που θέλει να είναι στρέιτ, αλλά οι ελπίδες του διαψεύδονται όταν γνωρίζει τον Patrick (David Dawson), έναν μεγαλύτερο άντρα συμφιλιωμένο με την ομοφυλοφιλία του, που ζει μια διπλή ζωή δουλεύοντας σε ένα μουσείο.

Η Diana του The Crown ανήκει και επίσημα στην LGBTQ+ κοινότητα

Ο Tom έχει ήδη μία συμβατική σχέση με τη Marion (Emma Corrin) και ενθαρρύνεται από τους μεγαλύτερους άντρες στη δουλειά του, οι οποίοι του είπαν ότι ο γάμος ήταν προϋπόθεση για να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Υπάρχει πραγματική αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά ο Tom δεν μπορεί να αντισταθεί στον Patrick κι αρχίζει να εξερευνά εκ νέου την σεξουαλικότητά του, κρυφά, μέσω της σχέσης τους.

Ο ρυθμός της ταινίας είναι μάλλον επιταχυνόμενος, καθώς εναλλάσσονται πολύ συχνά τα πλάνα μεταξύ των ζωνών ώρας με διαφορά 40 ετών. Βλέπουμε συνέχεια εναλλαγές μεταξύ των παλαιότερων και νεότερων εκδόσεων της τριάδας των Tom, Marion και Patrick, μέσω του ημερολογίου του Patrick.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My policeman updates (@my.policeman)

Ποιος ομοφυλόφιλος της δεκαετίας του 1950, όμως, θα είχε αφήσει πίσω του ένα τόσο λεπτομερές ημερολόγιο;

Το «My Policeman» ξεκινά στην Αγγλία το 1999, σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη όπου μια μεσήλικη έχει πάρει από το νοσοκομείο τον Patrick μετά από ένα εγκεφαλικό που πέρασε.

Δεν θέλει να τον στείλουν σε οίκο ευγηρίας και τον φιλοξενεί σε ένα δωμάτιο, ενάντια στις επιθυμίες του συζύγου της Tom.

Δεν πρόκειται, όμως, για ένα ευτυχισμένο σπίτι: η Marion και ο Tom δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μεταξύ τους και ο Patrick μετά βίας μπορεί να μιλήσει – όταν το κάνει, το μόνο που θέλει είναι τον Tom κι ένα τσιγάρο.

Όλα, όμως, αλλάζουν καθώς ταξιδεύουμε στον χρόνο και παρακολουθούμε την πραγματικότητα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Ο Tom, ένας απλός άνθρωπος, πιστεύει ότι αν δεν συζητήσει τα συναισθήματά του, τότε δεν είναι αληθινά.

Σε σκηνοθεσία Michael Grandage, το «My Policeman» είναι μία ταινία που σίγουρα πρέπει να δεις. Βασίστηκε σε ένα μυθιστόρημα του οποίου η ιστορία ήταν εμπνευσμένη από τη ζωή του Άγγλου μυθιστοριογράφου EM Forster, συγγραφέα του A Room with a View και του Howard’s End και ενός ομοφυλόφιλου.

Η ταινία, όμως, δεν αφορά μόνο το ερωτικό τρίγωνο, αλλά σκάβει βαθύτερα καθώς η Marion και ο Tom παλεύουν με τους περιορισμούς που τους επέβαλε η κοινωνία.

Μόνο ο Patrick ήξερε ποιος ήταν στ’ αλήθεια.

Ο Harry Styles για άλλη μία φορά στο πλευρό της LGBTQ+ κοινότητας. Βοήθησε fan να κάνει coming out στη μαμά της

Το Emma Corrin μιλάει για τις σεξουαλικές σκηνές με τον Harry Styles στο «My Policeman»

Το Emma Corrin, που περιμένει την κυκλοφορία του «My Policeman» πώς και πώς, μίλησε για τη σημασία των σεξουαλικών σκηνών στην ταινία και πώς αυτές βοηθούν την αφήγηση να προχωρήσει.

Μιλώντας για τη σκηνοθεσία του Michael Grandage, είπε: «Όταν ο Tom και η Marion έρχονται για πρώτη φορά κοντά, είναι σχεδόν αποκαρδιωτικό με την έννοια ότι, αν και είναι σωματικά κοντά ο ένας στον άλλον, είναι άλλο τόσο μακριά. Νομίζω ότι είναι μια από τις πρώτες φορές που συνειδητοποιεί ότι λείπει κάτι πολύ σημαντικό από τη σχέση τους. Αυτό το νιώθεις όταν παρακολουθείς την ταινία και είναι πολύ δυνατό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Το Emma, ​​που προσδιορίζεται ως non-binary, αποκάλυψε πως ήταν μία πρόκληση για εκείνο να παίξει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, «ήμουν πρόθυμο να τον εξερευνήσω και έμαθα πολλά. Σίγουρα έμαθα πώς ήταν να υπάρχουν άνθρωποι σαν εμένα εκείνη την εποχή».

Με την ελπίδα ότι η ταινία θα συνεχίσει τις συζητήσεις για την κοινότητα LGBTQIA+ στην κοινωνία, κατέληξε: «Το ταξίδι της Marion και αυτό που κάνει είναι τόσο σημαντικό για την προώθηση της αφήγησης της queer αποδοχής σήμερα. Γι’ αυτό η ταινία είναι τόσο συγκλονιστική».

Η Emma Corrin γράφει ιστορία ως το πρώτο non binary άτομο σε εξώφυλλο της Vogue – «Είναι τεράστια τιμή για μένα»

Emma Corrin: Αποκαλύπτει πως η πριγκίπισσα Diana ήταν queer:

Το Emma Corrin που έπαιξε, επίσης, την πριγκίπισσα Diana στο The Crown, φώτισε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα θεωρία για την Lady D. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους The Sunday Times, αποκάλυψε πως νιώθει ότι η Diana ήταν queer και το πιστεύει για «πολλούς λόγους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Παράλληλα, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την πριγκίπισσα, αφού η Lotte Jeffs τόνισε ότι δύο ηθοποιοί που υποδύθηκαν την Diana πρόσφατα είναι queer (Η Corrin και η Kristen Stewart στο Spencer).

Τότε, το Emma είπε ότι «από πολλές απόψεις η Diana ήταν τόσο queer» επειδή ήταν πάντα μία «άλλη» στην βασιλική οικογένεια. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Diana αγκάλιαζε συχνά τα «αουτσάιντερ» σε όλη της τη ζωή, προσθέτοντας την ιδιότητά της ως «άλλη».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «My Policeman»: Emma Corrin και Harry Styles σ’ ένα queer ερωτικό τρίγωνο το ’50 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα