Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/11/2022)

08:31 1/11/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/11/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/11/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και ίσως σήμερα αντιμετωπίσετε κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σας άτομα για θέματα οικονομικά ή θα έχετε κάποιες δυσκολίες ώστε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και δυσκολίες να προωθήσετε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς ώστε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο θα έχετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητα ,εντάσεις στην εργασία σας που  μπορεί να σας δυσκολέψουν αλλά και  κάποιες ανασφάλειες οικονομικές.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και κάποιες συζητήσεις που θα επαναληφθούν για οφειλές ίσως με κάποια φιλικά σας άτομα που μπορεί να σας δημιουργήσουν και κάποιες εντάσεις.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα είστε πιεσμένοι ή θα έχετε εντάσεις σε θέματα επαγγελματικά και κάποιες συνεργασίες σας.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια θέματα καθημερινότητας  τα οποία μπορεί να σας δυσκολέψουν ωστόσο θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να συναντήσετε σήμερα κάποια εμπόδια οικονομικά σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/11/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με οικογενειακά και θέματα σπιτιού αλλά και επαγγελματικά που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να προσέξετε σήμερα συμφωνίες και κάποιες εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν…

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν σήμερα τα οικονομικά σας ή κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ή να περάσετε καλά με κάποιους φίλους σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα θελήσετε σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε προσωπικούς σας στόχους ωστόσο προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και εντάσεις στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε κάποιον απολογισμό σε θέματα από το παρελθόν ωστόσο προσέχετε τον τρόπο που θα το επικοινωνήσετε ενώ ίσως τελικά να μην καταφέρετε να ηρεμήσετε από ξαφνικές επικοινωνίες ή νέα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/11/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα