MasterChef: Το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας που έκρυβαν εκπλήξεις στους παίκτες- Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

11:57 13/5/2021 - Πηγή: iPop

Αντιμέτωποι όχι με ένα, αλλά με δύο Mystery Box ήρθαν οι οκτώ παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής. Ποιο από τα δύο επέλεξαν, ποιος ο νικητής και ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 5;

Κουβέντα με τους οκτώ διαγωνιζόμενους του MasterChef 5 έπιασαν οι τρεις κριτές λίγο πριν τη δοκιμασία του Mystery Box με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει με πολύ χιούμορ «Εσείς είσαστε οι οκτώ, η τελική οκτάδα. Έτσι όπως σας βλέπω ένα έχω να πω… κάθε πέρυσι και καλύτερα». Ο σεφ

ρώτησε, επίσης, τους παίκτες «Ποιος δεν πίστευε ότι θα έφτανε μέχρι τους οκτώ;» με τον Παύλο, τον Αλέξανδρο και τη Μαργαρίτα να σηκώνουν το χέρι τους, ενώ στη συνέχεια ρώτησε ποιοι παίκτες πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είναι στην οκτάδα και δεν είναι.

Η Μαρίνα είπε ότι λείπει από την οκτάδα η Μαρία Λαζαρίδου και ο Ιωάννης σχολίασε φυσικά «Έμεινα λίγο παγωτό εκείνη τη στιγμή. Σου λείπει η Μαρία από πού κι ως πού; Και δεν είπε καν για τη φίλη της την Κωνσταντίνα. Άλλη μία μάσκα έπεσε μάλλον…».

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες κλήθηκαν να πάρουν το ρίσκο και να μαγειρέψουν με «φανερά» υλικά που βρίσκονταν στο διάφανο κουτί ή με τα υλικά που περιείχε το mystery box και θα μάθαιναν κατά το άνοιγμά του. Ο νικητής του ανατρεπτικού mystery box θα εξασφάλιζε μαζί με το πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας και ένα κουτί με περιεχόμενο – έκπληξη.

Άλλοι ρίσκαραν και άλλοι επέλεξαν το κουτί με τα υλικά που έβλεπαν, όμως τρεις άκουσαν τα ονόματά τους από τους κριτές, για να έρθουν μπροστά, έχοντας κάνει τις καλύτερες προσπάθειες κι αυτοί ήταν η Μαρίνα, ο Ιωάννης και ο Αλέξανδρος. Και οι τρεις παίκτες είχαν από ένα τεχνικό λάθος, όμως νικητής τελικά αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, που εκτός από το πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ που κρυβόταν στο πορτοκαλί κουτί.

Τι έγινε στο τεστ δημιουργικότητας;

Ένα ακόμα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ακολούθησε το Mystery Box στο MasterChef και οι οκτώ καλύτεροι παίκτες του διαγωνισμού έβαλαν τα δυνατά τους. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά με τα υλικά που είχαν να διαχειριστούν για πρώτη φορά, ενώ άλλοι βρέθηκαν πιο εύκολα στον εξώστη, έχοντας την ασφάλειά τους.

Ποιος ήταν ο νικητής; Ο Διονύσης ήταν αυτός με το καλύτερο πιάτο που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και στη συνέχεια του διαγωνισμού θα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως του είπαν οι κριτές.

Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 5;

Στον εξώστη μαζί με τον Διονύση ανέβηκαν επίσης και ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Τζιοβάνι, περνώντας παράλληλα στους 7 του MasterChef 5. Όμως, τα πιάτα του Νίκου, του Παύλου και της Μαργαρίτας ήταν τελικά τα χειρότερα, σύμφωνα με τους κριτές και θα διεκδικήσουν μια θέση στην επτάδα.

Δες το trailer της Πέμπτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας που έκρυβαν εκπλήξεις στους παίκτες- Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Mystery Box, - Ποιοι,MasterChef, Mystery Box, - poioi