H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε το τέλος του talk show της μετά από 19 σεζόν

20:02 12/5/2021 - Πηγή: iPop

Σταματάει το talk show της Ellen DeGeneres μετά από 19 σεζόν. Το ανακοίνωσε η ίδια. Η επόμενη χρονιά θα είναι και η τελευταία της εκπομπής.

Η επερχόμενη 19η σεζόν του The Ellen DeGeneres Show θα είναι η τελευταία, όπως ανακοίνωσε η τηλεοπτική περσόνα σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. Η ίδια είπε ότι μοιράστηκε τα νέα με τους συνεργάτες της την Τρίτη,

και θα συζητήσει με την Oprah Winfrey για τα πάντα την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Όταν είσαι δημιουργικό άτομο, πρέπει συνεχώς να σε προκαλείς – και όσο υπέροχο είναι αυτό το σόου και όσο διασκεδαστικό κι αν είναι, δεν είναι πια πρόκληση

Ο Mike Darnell απ’ την Warner Bros δήλωσε απ’ την πλευρά του ότι αν κι όλα τα καλά πράγματα πρέπει να τελειώνουν κάποια στιγμή, εξακολουθείς να έχεις την ελπίδα ότι δεν θα συμβεί αυτό. Χαρακτήρισε την εκπομπή ως το απόλυτο φαινόμενο, λέγοντας πως έγινε ο απόλυτος προορισμός για τους super stars και για ιστορίες μεγάλου ενδιαφέροντος.

Το talk show της Ellen DeGeneres έκανε το ντεμπούτο του το 2003 και με τα χρόνια το επιτυχημένο πρόγραμμα κέρδισε 64 Daytime Emmys.

Η ανακοίνωση της Τετάρτης έρχεται περίπου 10 μήνες μετά τις καταγγελίες για τοξικότητα στον περιβάλλον εργασίας της Ellen, που οδήγησαν σε εσωτερική έρευνα. Από την πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου και μετά, η εκπομπή έχει χάσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της Nielsen.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε το τέλος του talk show της μετά από 19 σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα