MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που σόκαρε τους παίκτες (Videos)

10:14 28/4/2020 - Πηγή: iPop

Μια μεγάλη αλλαγή στο MasterChef ανακοινώθηκε στους παίκτες και κάποιους τους σόκαρε, ενώ κάποιους άλλους τους απογοήτευσε. Τι ανακοίνωσαν οι κριτές πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία;

Οι 12 παίκτες του MasterChef, βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να μαγειρέψουν για δύο εκλεκτούς καλεσμένους: Τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Οι παίκτες έπρεπε στο μενού τους, το οποίο αποτελείτο από 3 πιάτα -ορεκτικό, κυρίως & γλυκό- να συνδυάσουν τις ελληνικές γεύσεις με την

Ευρώπη. Ουσιαστικά ζήτησαν πιάτα που να θυμίζουν τόσο Ελλάδα, όσο κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Καθώς δεν είχε προηγηθεί Τεστ Δημιουργικότητας και δεν είχε βγει αρχηγός από εκεί, οι παίκτες θα έπρεπε να επιλέξουν μάρκες, προκειμένου να δουν σε ποια από τις τρεις ομάδες θα πάνε.

Η κόκκινη ομάδα αποτελείτο από τους Σταυρή, Σταύρο, Γιώργο, Κώστα. Η μπλε ομάδα από τους Τζον, Διονύση, Μαρία και Διονύση, ενώ η πράσινη ομάδα από τον Δημήτρη, την Μάρλεν, την Κατερίνα και τη Ντέμη.

Οι παίκτες αποφάσισαν τον αρχηγό της κάθε ομάδας. Στην κόκκινη ήταν ο Σταυρής, στην μπλε ο Τζον και στην πράσινη ο Δημήτρης.

Η μεγάλη αλλαγή στο MasterChef

Λίγο πριν ξεκινήσουν τη μαγειρική διαδικασία, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες τη μεγάλη αλλαγή στο MasterChef. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ψηφοφορία για να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση, επομένως θα υπάρξει μια νικήτρια ομάδα και οι παίκτες των άλλων δύο ομάδων θα είναι απευθείας υποψήφιοι.

Θα υπάρξει μια δοκιμασία ασυλίας και στη συνέχεια δοκιμασία αποχώρησης.

Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των άλλων δύο ομάδων, αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι. Επίσης, σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία

Η Μάρλεν δήλωσε ανακουφισμένη, καθώς πιστεύει πως αν δεν γινόταν αυτό, οι παίκτες θα ψήφιζαν προς αποχώρηση εκείνους που επέστρεψαν στο σπίτι, ενώ η Μαρία εκνευρίστηκε αφού ήθελε όσο τίποτα να ψηφίσει όσους επέστρεψαν.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο παίκτες του MasterChef που θα αποχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εκπομπής ο Κώστας θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, μετά από τρεις συμμετοχές στις διαδικασίες αποχώρησης, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει η Κατερίνα.

Αυτό βέβαια, για να ισχύσει, σημαίνει ότι η κόκκινη ομάδα θα ηττηθεί. Μένει να δούμε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

Δες ακόμα:

Η γιαγιά της Μάρλεν αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο του τελικού!

Το άρθρο MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που σόκαρε τους παίκτες (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα