Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/4/2020)

08:00 28/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (28/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/4/2020), τα έξοδα και οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εσείς

θα μπείτε στη διαδικασία, να ανακαλύψετε ποιες δυνατότητες σας δίνονται για να τα καλύψετε. Εάν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας χρωστάνε χρήματα, ή ακόμα και από την εργασία σας εάν οι αποδοχές σας είναι μισές από αυτές που έχετε συμφωνήσει, σήμερα και αύριο, είναι δύο καλές ημέρες στο να ζητήσετε την κάλυψή τους.

Ταύρος

Ιδέες και καινούργιοι επαγγελματικοί στόχοι μπαίνουν εκ νέου στα πλάνα σας και κάπου εδώ, θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι θα κυνηγήσετε ως φιλοδοξία από εδώ και στο εξής.  Παράλληλα θα υπάρξουν άνθρωποι, που θα σας δώσουν σχετικές πληροφορίες για το αντικείμενο που θέλετε να διερευνήσετε και βοήθειες υποστηρικτικές από το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον τώρα.

Δίδυμοι

Ίσως κάποια πράγματα που αγνοούσατε και συνέβαιναν για καιρό, τώρα να αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται και να σας βρουν ψυχολογικά απροετοίμαστους. Όμως καλύτερα να ξέρετε τι είχε συμβεί, ιδίως εάν ήταν κάτι που αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, παρά να ζείτε στην άγνοια που δε σώζει όλες τις φορές. Μείνετε μακριά από νοσηρά παρασκήνια, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Στενοί φίλοι ή άνθρωποι του ευρύτερου φιλικού σας χώρου, ίσως να σας δώσουν μία ώθηση στο να ακολουθήσετε ένα ταλέντο ή μα δεξιότητά σας και αυτό, γιατί όχι να μην το ακολουθήσετε και επαγγελματικά, αν είναι κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Το σίγουρο είναι, ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη που φαίνεται να έχει ανοδική πορεία. Σπουδαίο!

Λέων

Για να προχωρήσετε είτε επαγγελματικά είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως κάποιες συνεργασίες σας, ή ακόμα και σε επίπεδο ερωτικό, τις συντροφικές σας σχέσεις, τα φλερτ που προκύπτουν κτλ. Θα τραβήξετε γραμμή και θα κρίνετε ανθρώπους. Ποιοι σας ωφελούν με την παρουσία τους και ποιοι τελικά όχι.

Παρθένος

Με εξωστρέφεια και περισσότερο δυναμισμό, θα προσπαθήσετε από τώρα και στο εξής να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, που έφεραν οι περιορισμοί και η απομόνωση του τελευταίου διαστήματος. Θα αναζητήσετε και θα κάνετε επαφές ακόμα κι από απόσταση, με κάποιους συνεργάτες σας που θεωρείτε σημαντικούς μα & με ανθρώπους που σας τονώνουν συναισθηματικά.

Ζυγός

Επιστροφές ανθρώπων από το μακρινό παρελθόν, θα έχετε τις ημέρες αυτές. Φίλοι συμμαθητές παλιοί συνάδελφοι όλα παίζουν. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται για να παραμείνουν. Το παλιό γίνεται νέο. Σχέσεις από φιλικές μπορεί να μεταμορφωθούν σε νέες συνεργασίες, και γιατί όχι, σε μεγάλους και συναρπαστικούς έρωτες. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Σκορπιός

Περιορίστε όσο μπορείτε τον εσωτερικό εκνευρισμό που αισθάνεστε. Με αμφίθυμη διάθεση, δεν μπορείτε να διακρίνετε, ότι κάτι γύρω σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα κομμάτι του αφορά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συνεργάτες ή φίλοι, θέλουν να σταθούν κοντά σας και να σας κατανοήσουν, όμως εσείς έχετε μια στάση απωθητική απέναντί τους κι αυτό είναι άδικο.

Τοξότης

Σίγουρα η πολλή κλεισούρα, δε σας βοηθάει να έρχεστε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που πολύ θα θέλατε να συναντήσετε. Μάλιστα δεν αποκλείεται ανάμεσα σε αυτούς, να είναι ένας συνεργάτης σας, ή ένας άνθρωπος με κύρος και με δύναμη, ικανός να προωθήσει κάποια σχέδιά σας, που έχουν βαλτώσει και καθυστερεί η εξέλιξή τους. Επικοινωνήστε με όποιο τρόπο μπορείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί ακόμα να μην έχουν αρθεί οι περιορισμοί, εσείς όμως τις ημέρες αυτές, θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή, με κάποιο σημαντικό άτομο, που θα έχει την προθυμία να σας βοηθήσει εκεί που έχετε περισσότερο ανάγκη. Επιπλέον η εξαιρετική σας διάθεση, θα καταφέρει να επηρεάσει θετικά με την έκφρασή της και τον πιο συντηρητικό δισταγμό των ανωτέρων σας. Αρπάξτε την ευκαιρία.

Υδροχόος

Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε, εάν βγάλατε από τη ζωή σας κάποια άτομα, και γι αυτό κάνατε καλά, ή η απουσία τους τελικά σας στοιχίζει. Εάν λοιπόν πιστεύετε πως υπάρχει ένας άνθρωπος που τελευταία αναπολείτε όλο και συχνότερα, όλα εκείνα που μοιραστήκατε μαζί, τότε πάρτε την πρωτοβουλία και βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί του. Σίγουρα θα ανταποκριθεί σ’ αυτό.

Ιχθείς

Μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό, έναν φίλο ή ένα συνεργάτη, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, πολλοί θα είναι εκείνοι που από σύμπτωση ή από τύχη θα ξανά βρεθούν μαζί σας. Κάποιοι μάλιστα άνθρωποι, έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν και να μετατραπούν οι σχέσεις που διατηρούσατε μέχρι σήμερα.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα