Πώς βιώνει ένας ψυχαναγκαστικός την καραντίνα;

20:46 27/4/2020 - Πηγή: iPop

Αν είσαι κι εσύ OCD, τότε καταλαβαίνεις πλήρως πώς μπορεί να ζει ένας ψυχαναγκαστικός στην καραντίνα. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. 

Η κατάσταση που ζούμε είναι για όλους δύσκολη, όλα έχουν αλλάξει, η καθημερινότητα δεν είναι πια ίδια. Όμως, ειδικά για έναν ψυχαναγκαστικό, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Έτσι δεν είναι;

Ο κορονοϊός είναι ένας προσωπικός εφιάλτης για άτομα με OCD. Όλοι έχουν κανονίσει κάποια πλάνα για το επόμενο διάστημα της ζωής τους, είτε μιλάμε

για μήνα είτε για εβδομάδες, όμως ο ψυχαναγκαστικός έχει κανονίσει τι θα κάνει όλον τον υπόλοιπο χρόνο. Έχει γεμίσει την to-do list μέχρι και για τον Σεπτέμβρη, έχει σκεφτεί πότε ακριβώς θα πάει το επόμενό του ταξίδι, έχει βρει και ημερομηνίες για να πάρει άδεια -6 μήνες μετά- μην σου πω πως το ‘χει κλείσει ήδη το ταξιδάκι.

Not. Helping. #OCD #COVID19 pic.twitter.com/3KCU0CE32z

— PluckyVixen™️ (@BrumhildaQ) April 20, 2020

Τα δύο μηνύματα που απαγορεύεται να στείλεις στο 13033! 

Κι εκεί που ξέρει επακριβώς τι έχει να κάνει για τους επόμενους μήνες στη ζωή του και τα ‘χει βάλει όλα σε μια σειρά, τσουπ του τα “σκάει” ο κορονοϊός. Κι όλα του τα πλάνα εξελίσσονται σ’ ένα δράμα. Η ατζέντα είναι έτοιμη για πέταμα. Ναι, για πέταμα. Τι να το κάνεις που τα ‘χες όλα προγραμματισμένα σε… τραγικό σημείο; Ο κορονοϊός επηρεάζει κι εσένα.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα