MasterChef: Η Μαρίνα θριάμβευσε και τα ψάρια έστειλαν 3 δυνατούς μάγειρες στον τάκο

11:40 28/4/2021 - Πηγή: iPop

Oι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef αποτελούν απόδειξη ότι μια άτυχη στιγμή μπορεί να κοστίσει ακόμα και στον πιο δυνατό μάγειρα… Η Μαρίνα κατάφερε να ξεχωρίσει στο Mystery Box και μοίρασε τα ψάρια στο Τεστ Δημιουργικότητας με τέτοιο τρόπο ώστε να καταφέρει να δυσκολέψει αρκετούς!

Ξεκινώντας απ’ το Mystery Box, ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε απ’ τους 10 παίκτες να ανοίξουν τα δύο κουτιά που

είχαν μπροστά τους, το μαύρο δηλαδή και το κόκκινο.

Το μαύρο κουτί έκρυβε μέσα μια άγουρη μπανάνα, μέλι, λευκή σοκολάτα, corn flakes, lime αλλά κι ένα μικρότερο κουτί με την ένδειξη «μείον δέκα λεπτά».

Το κόκκινο κουτί περιείχε γαρίδες, τζίντζερ, παστράμι, ραπανάκι, καπαρόμηλα, βασιλικό κι ένα μικρότερο κουτί με την ένδειξη «μείον πέντε λεπτά».

Οι επίδοξοι σεφ προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως, 3 πιάτα ήταν εκείνα που ξεχώρισαν οι κριτές και θέλησαν να δοκιμάσουν: Της Μαργαρίτας, της Μαρίνας και του Τζιοβάνι.

Το πιάτο, όμως, που τους εντυπωσίασε πραγματικά ήταν εκείνο της Μαρίνας, ενώ στη συνέχεια απ’ το Τεστ Δημιουργικότητας βγήκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Το πρώτο της πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ότι είχε την επιλογή να μη μαγειρέψει και να είναι στους 9 ασφαλής, αφού δεν υπάρχει κιόλας κάρτα ασυλίας για να διεκδικήσει. Η ίδια επέλεξε να μείνει ασφαλής, ενώ μοίρασε στους συμπαίκτες της τα ψάρια που είχε μπροστά της, με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσκολέψει κάποιους και να βοηθήσει κάποιους άλλους.

Aυτό που έκανε την πιο άσχημη εντύπωση, όμως, απ’ το επεισόδιο της Τρίτης ήταν το γεγονός ότι ο Ιωάννης, χωρίς ίχνος ντροπής, “στόλισε” την Μαρίνα με απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα, ενώ φυσικά δίπλα του να τον σιγοντάρει νιώθοντας περηφάνια ήταν ο Διονύσης.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef

Η θεία δίκη, όμως, ήρθε αφού κανείς απ’ τους δύο παίκτες -που φημίζονται για την αγένειά τους- δεν είχε καλό πιάτο και μάλιστα ο Ιωάννης είναι και ο ένας υποψήφιος για αποχώρηση.

Οι άλλοι δύο είναι η Ανούς και ο Τζιοβάνι, οι οποίοι στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/5 θα μονομαχήσουν διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η Μαρίνα θριάμβευσε και τα ψάρια έστειλαν 3 δυνατούς μάγειρες στον τάκο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα