Τα καλύτερα podcasts που μπορείς να ακούς ενώ είσαι για τρέξιμο

17:54 27/4/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί να τρέχεις σε όλη σου τη ζωή έχοντας ακουστικά στα αυτιά σου για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Αλλά μήπως έχει έρθει η στιγμή να δοκιμάσεις και τα podcasts για τρέξιμο;

Το να ακούς podcasts όσο προπονείσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις συνέχεια, αλλά πώς θα μάθεις εάν είναι κάτι που σου ταιριάζει εάν δεν το δοκιμάσεις;

Ένα fitness podcast μπορεί να σου δώσει κίνητρο,

να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς περισσότερο στην προπόνησή σου, να σε κάνει να γελάσεις και φυσικά να μάθεις μια ή και πολλές νέες πληροφορίες.

Αν, λοιπόν, αγαπάς κι εσύ το να ακούς κάτι όσο τρέχεις, η παρακάτω λίστα φτιάχτηκε και για σένα!

7 τρόποι να κάνεις πιο διασκεδαστικό το καθημερινό τρέξιμo

Τα καλύτερα podcasts για τρέξιμο που σου προτείνουμε να ακούς στις προπονήσεις σου

Barbell Shrugged

Ένα podcast αφιερωμένο στον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεκριμένα στα οφέλη της άσκησης, αλλά δοσμένα με ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο, ενώ περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με επιστήμονες, αθλητές και προπονητές.

The Jillian Michaels Show

Η Jillian Michaels κατάφερε να φτιάξει μια σειρά από podcasts που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως, ενώ στις ΗΠΑ βρέθηκε στην πρώτη θέση των fitness podcasts.

Froning and Friends

Πρόκειται για ένα podcast απ’ τον άνθρωπο που κατέκτησε τον τίτλο του “Fittest Man on Earth” 4 φορές. Ο Rich Froning είναι γνωστός star του CrossFit και πάνω σε αυτή την προπόνηση έστησε και τις ηχογραφήσεις του.

Pexels

20 Minute Fitness

Όπως προδίδει και ο τίτλος του, μέσα σε 20 λεπτά μπορείς να μάθεις όσα χρειάζεσαι για τη διατροφή και την άσκηση, μένοντας ενημερωμένος για τα τελευταία νέα και τις τάσεις στον κόσμο του fitness.

The Habit Coach Podcast

O habits coach Dr. Ashdin μπορεί επιβεβαιωμένα να σου μάθει τον τρόπο να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες. Αρκεί να πατήσεις το play!

Και φυσικά, υπάρχουν πάντα και τα Podcasts αγαπημένων μας brands, όπως της Nike!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα καλύτερα podcasts που μπορείς να ακούς ενώ είσαι για τρέξιμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα