Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βασίλισσας μετά την κηδεία του Φιλίππου έγινε… με video κλήση

19:58 27/4/2021 - Πηγή: iPop

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βασίλισσας μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με τους νέους εκπροσώπους της Λετονίας και της Ακτής Ελεφαντοστού μέσω video κλήσης.

Ο φωτογραφικός φακός την απαναθάτισε τη στιγμή που χαμογελούσε και το Royal Family ανέβασε το στιγμιότυπο!

Η

Βασίλισσα, μετά την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, επιστρέφει σιγά σιγά σε κάποιες υποχρεώσεις της, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δύο τηλεδιασκέψεις που έχει κάνει online απ’ το κάστρο του Windsor.

Η Μονάρχης, η οποία έγινε 95 ετών την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβηκε να φορά ένα μπλε λουλουδάτο φόρεμα, ενώ μετά τις δύο εβδομάδες πένθους που προηγήθηκαν, δεν φοράει πλέον μαύρα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βασίλισσας μετά την κηδεία του Φιλίππου: View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Θυμίζουμε ότι το επίσημο βασιλικό πένθος έληξε την Παρασκευή 23 Απριλίου.

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Αυτού Μεγαλειότητας να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε ειρηνικά στο Κάστρο του Windsor στις 9 Απριλίου.

Η ίδια επέστρεψε στη δουλειά μόλις τέσσερις μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της, αφού συνομίλησε με τον Earl Peel, που παραιτήθηκε από τον ρόλο του ως Λόρδος Chamberlain, και μια μέρα αργότερα υποδέχθηκε τον νέο Λόρδο Chamberlain, τον Baron Parker.

Η Βασιλική Οικογένεια συγκεντρώθηκε για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου στις 17 Απριλίου, σε μια κηδεία με κοινωνικές αποστάσεις στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με τη Βασίλισσα να απεικονίζεται καθισμένη μόνη της στην Εκκλησία.

Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ ανήμερα των γενεθλίων της και η συγκίνηση για τον Φίλιππο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βασίλισσας μετά την κηδεία του Φιλίππου έγινε… με video κλήση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα