Αυτή τη σως χρησιμοποιούν στα burgers που αγαπάς!

15:48 23/1/2020 - Πηγή: iPop

Σε ποιον δεν αρέσουν τα burgers;;; Εμείς τα λατρεύουμε και μερικές φορές αναζητούμε το αγαπημένο μας βρώμικο. Αλλά αυτό που πραγματικά μας αρέσει πολύ είναι η σως για το burger. Και τώρα έχουμε τη μαγική συνταγή!

Γιατί τι καλύτερο από ένα σπιτικό burger; Είναι πιο υγιεινό και μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου σε χρόνο dt. Μπορείς να καλέσεις και τους φίλους σου κι αυτή τη φορά να μην παραγγείλετε αλλά να φτιάξετε μόνοι σας τα αγαπημένα σας burger. Κι εμείς

θα σου δώσουμε απλόχερα τη σως για το burger που αγαπάς!

Τι θα χρειαστείς;1 φλιτζάνι μαγιονέζα¼ φλιτζάνι πίκλες1 ½ κουταλιές της σούπας μουστάρδα1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού

Φτιάχνουμε τις νέες πατάτες των McDonald’s με μεγάλη επιτυχία!

Πώς θα τη φτιάξεις;Για να φτιάξουμε τη σως μας βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.Μπορούμε να την απολαύσουμε απευθείας στο burger μας, ωστόσο η γεύση είναι ακόμη καλύτερη όταν αφήσουμε τη σως μας στο ψυγείο όλο το βράδυ.

Αυτή η συνταγή θα κάνει το burger σου πιο νόστιμο και γευστικό και σίγουρα θα καταλάβεις τη διαφορά απ’ τη πρώτη… μπουκιά! Η εύκολη και πιο τεμπέλικη λύση είναι να βάλεις απλώς λίγη μαγιονέζα, αλλά αν θες να το κάνεις σωστά, φτιάξε τη συγκεκριμένη σως. Είναι εξίσου εύκολη και γρήγορη και… εκεί στα McDonald’s κάτι θα γνωρίζουν παραπάνω.

Δες κι αυτή τη συνταγή:

Τάρτα cheeseburger με λιωμένο τυρί! Ακόμα να μπεις στην κουζίνα;

Photo: Pixabay

Το άρθρο Αυτή τη σως χρησιμοποιούν στα burgers που αγαπάς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα