Johnny Depp – Amber Heard: Η διαμάχη που μεταφέρθηκε στο δικαστήριο – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές;

13:20 13/4/2022 - Πηγή: iPop

Οι δικηγόροι της Amber Heard ισχυρίστηκαν ότι ο Johnny Depp της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού και κάπως έτσι η διαμάχη τους συνεχίστηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Η δικηγόρος της Heard, Elaine Bredehoft, μίλησε στους ενόρκους στη δίκη του Depp για τη συκοφαντική δυσφήμιση των 100 εκατομμυρίων δολαρίων την Τρίτη, 12/4: «Την είχε ακινητοποιήσει στο μπαρ. Της έχει πετάξει μπουκάλια και την είχε σύρει στο

πάτωμα πάνω στα γυαλιά. Την έχει χτυπήσει, την έχει κλωτσήσει. Της έχει πει ότι θα την σκοτώσει, και ότι τη μισεί. Της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι ποτού».

Καθώς μιλούσε η δικηγόρος, ο Johnny Depp κούνησε το κεφάλι του σαν να ήθελε να πει: «Όχι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzi Charming (@ucigi27)

Η διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard γίνεται ντοκιμαντέρ

Δίκη Johnny Depp: Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές στο δικαστήριο;

Η εκπρόσωπος του Depp αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας σε μια δήλωση: «Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έγιναν ποτέ και δεν είχαν υποστηρίξει κάτι τέτοιο το 2016, εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα, όταν της απαγγέλθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού σημείωσε στο δημοσίευμά της ότι ήταν θύμα «σεξουαλικής βίας». 

Η δικηγόρος του Depp, Camille Vasquez, είπε στις εναρκτήριες δηλώσεις της: «Η Miss Heard είναι ένα βαθιά προβληματικό άτομο που χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω της».

Η Vasquez περιέγραψε πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». «Τον κυνήγησε, τον γοήτευσε. Έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κερδίσει παίζοντας τη στοργική φίλη και πέτυχε – την ερωτεύτηκε». 

Συγκλονιστική συνέντευξη του Johnny Depp: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και ο χωρισμός

«Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, του έλεγε ότι ήταν δειλός, δεν ήταν αρκετά άντρας γιατί έμενε να τσακωθεί μαζί της».

Η ομάδα της Heard υποστήριξε μια πολύ διαφορετική ιστορία, ότι ο Depp είναι γεμάτος οργή και είναι «σαν ένας δαίμονας». «Έβλεπε τη γυναίκα του Amber σαν τη μητέρα του και την αδερφή του που μισούσε», είπε η Bredehoft, προσθέτοντας ότι η οργή του τροφοδοτήθηκε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη victoria's fanpage (@loveforjohnnydepp)

Η δεσποινίς Heard, όμως, ταύτισε τη βία και τον θυμό με το πάθος, σύμφωνα με την εκπρόσωπό της.

Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος ενθαρρύνουν τον Depp να συνάψει μεταγαμιαία συμφωνία, σύμφωνα με την Vasquez. Συγκεκριμένα, είπε: «Έγινε εξοργισμένη με την πρόταση ότι ο κύριος Dep μπορεί να την αφήσει. Τον επέπληξε και όταν προσπάθησε να φύγει έγινε βίαιη, τόσο βίαιη στην πραγματικότητα, του πέταξε ένα μπουκάλι που χτύπησε το χέρι του και εξερράγη, έκοψε την άκρη ενός από τα δάχτυλά του». 

Φωτογραφία δείχνει τον Johnny Depp τραυματισμένο μετά από επίθεση της Amber Heard

«Η δεσποινίς Heard προσπάθησε να αποφύγει τη δημόσια ταπείνωση και να παρουσιάσει τον εαυτό της ως εκπρόσωπο του κινήματος MeToo. Θα ακούσετε στοιχεία ότι έχει εμμονή με τη δημόσια εικόνα της. Είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Αφού έλαβε ένα διακανονισμό 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον κ. Depp, δημοσίευσε μια δήλωση ισχυριζόμενη ότι δεν ήθελε τίποτα από αυτόν και ότι θα το δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες και στο ACLU. Στη συνέχεια όμως δεν έκανε τις δωρεές. Η δεσποινίς Heard και οι δικηγόροι της θα σας πουν μερικές πραγματικά φρικτές ιστορίες κακοποίησης. Έχουν σχεδιαστεί για να σας σοκάρουν και να σας αποσπούν την προσοχή από την κοινή λογική»

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από έναν μήνα, ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και ο Depp ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια για ηθική αποζημίωση, ενώ εμείς παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Johnny DeppAmber Heard: Η διαμάχη που μεταφέρθηκε στο δικαστήριο – Τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα