3+1 Λόγοι που πρέπει να δεις από κοντά TEDx περισσότερες από μια φορά στη ζωή σου

19:55 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Βλέπω συνεχώς ομιλίες Ted X στο Youtube, όμως γιατί να πάω σε Ted X και να δω από κοντά τις ομιλίες; Το Σάββατο που μας πέρασε έζησα από κοντά αυτήν την μοναδική εμπειρία και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη και θα ήθελα να σου παρουσιάσω τους λόγους για τους οποίους θα βάλω στο πρόγραμμα να μην χάνω τις ομιλίες αυτές.

Γιατί να πάω σε Ted X

Έμπνευση! Με κεφαλαία γράμμα.

Γενικά τα Ted X είτε τα βλέπεις στον υπολογιστή σου είτε από κοντά σου προσφέρουν απλόχερα έμπνευση. Μέσα σε 18 λεπτά ένας άνθρωπος που έχει κάτι να πει που θα βοηθήσει και όλους τους άλλους, μοιράζεται το κομμάτι της ζωής του που αξίζει να ακουστεί.

Όταν τα Ted Talks μας προσφέρουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε

Γνώσεις: Αυτά που θα ακούσεις στη σκηνή δια στόματος ενός ανθρώπου που έχει πατήσει μια συγκεκριμένη οδό και ξέρει καλά το μονοπάτι, είναι μια σίγουρη λύση να μάθεις κάτι που μέχρι χθες δεν γνώριζες, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Ζεις τον παλμό της σκηνής. Το χειροκρότημα, την παρουσία του ομιλητή που με τη μοναδική του αύρα και προσωπικότητα, σε παρασέρνει σε όλα εκείνα που τον ενθουσιάζουν.

Κοινωνικοποίηση: Συνήθως στα TedX μπορείς να γνωρίσεις πολύ κόσμο αν έχεις τη διάθεση για επικοινωνία και γνωριμίες. Υπάρχουν κάποια περίπτερα έξω από τη σκηνή όπου μαθαίνεις οργανισμούς ή εταιρείες με συγκεκριμένο σκοπό. Εκεί μπορεί να ανοιχτεί κάποιος νέος ορίζοντας για σένα που μέχρι χθες δεν σκεφτόσουν ότι υπήρχε.

Η αγάπη για τη γνώση

Κάθε μέρα κρύβει κάτι νέο! Κάτι που μέχρι χθες δεν γνώριζες. Θυμήσου την πρώτη φορά που άκουσες για μια νέα έννοια ή ιδέα σε ένα Ted X! Ακόμα θυμάμαι τις φορές που άκουσα κάτι που δεν ήξερα μέχρι τότε. Όταν είσαι κοινό σε μια ομιλία Ted X, ζεις τον παλμό, είσαι και εσύ εκεί και χειροκροτάς και γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο λίγο καλύτερα, όσο σου επιτρέπει να μάθεις περισσότερα για κάτι που τον εμπνέει ή τον συναρπάζει.

Όλη η έμπνευση από το Ted Talk: Το καλύτερο δώρο που (επέ)ζησα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3+1 Λόγοι που πρέπει να δεις από κοντά TEDx περισσότερες από μια φορά στη ζωή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
3+1 Λόγοι, TEDx,3+1 logoi, TEDx