Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη είναι η σειρά που χρειαζόμαστε

20:40 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Το ANT1+ είναι κι επίσημα στον αέρα κι εκεί βρίσκουμε τις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη. Η πολυαναμενόμενη σειρά του ταλαντούχου σεναριογράφου και ηθοποιού είναι ήδη διαθέσιμη στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας είναι φυσικά η νέα σειρά

του Γιώργου Καπουτζίδη, μέσα απ’ την οποία μας ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα για τη σειρά, μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών, πρόκειται για την πιο ώριμη και ειλικρινή δουλειά του μέχρι στιγμής.

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, νιώθω πως είναι η πιο ώριμη και η πιο ειλικρινής δουλειά μου μέχρι σήμερα. Η δουλειά αυτή που μου έκανε παρέα στην καραντίνα στην Αίγινα

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ιδέα για τη σειρά προέκυψε από κάτι βιωματικό και, συγκεκριμένα, ένα ατύχημα του πατέρα του. 

Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη: Η υπόθεση

Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Τον ρόλο του Λευτέρη ενσαρκώνει ο Γιώργος Γάλλος και του Οδυσσέα ο Πάνος Νάτσης, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη και Λένα Ουζουνίδου. 

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα.

Mπορείς να κάνεις εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης τα είπε όλα μέσα σε λίγα λεπτά – Μίλησε για τον ρατσισμό, την πολιτική και για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη είναι η σειρά που χρειαζόμαστε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα