Πώς ξεπερνάς αυτόν που δεν μπορείς να έχεις

20:45 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Αυτόν τον έναν που δεν μπορώ να έχω, αυτόν θέλω! Πώς να τον ξεπεράσω όμως όταν όλα πια δείχνουν ότι εμείς οι δύο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί με κανέναν τρόπο. Δεν γίνεται να είμαστε μαζί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρω απόφαση και να πορευτώ τη ζωή μου έχοντας αυτό ως δεδομένο. Πονάει, φυσικά και πονάει. Πονούν όλα αυτά τα ματαιωμένα όνειρα που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα, πονάει η απόρριψη και το γεγονός ότι δε με διάλεξε και εκείνος. Το ότι δεν γίναμε ένα, δεν το δοκιμάσαμε, δεν το ζήσαμε. Τι κάνουμε όμως όταν φτάσουμε σε αυτό το αδιέξοδο της ζωής μας;

Πώς να
τον ξεπεράσω

Έκανες τα πάντα. Μίλησες, φλέρταρες, βγήκατε μια δυό φορές, έζησες για λίγο ή μπορεί και καθόλου, πώς είναι να είσαι σε σχέση με αυτόν το αγόρι που σου αρέσει πολύ αλλά όλα δείχνουν ότι εκείνος δε θέλει ή συντρέχουν καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να ζήσετε happily ever after.

Η καρδιά δεν βάζει τη λογική και δεν λέει θέλω εσένα και αύριο πατάς ένα μαγικό κουμπάκι και τον ξεπερνάς. Όλοι έχουμε ζήσει την απόρριψη και αν δεν υπάρχει και από τις δύο πλευρές χημεία ή απάντηση στο ερωτικό κάλεσμα, δυστυχώς βάζουμε κάτω τα πράγματα και χωρίζουμε τους δρόμους μας.

Όταν κάνεις αυτήν συνειδητοποίηση ότι ήρθε η ώρα να πεις αντίο για πάντα, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας αυτής. Και θέλω να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το βιώσεις. Επιτρέπονται τα δάκρυα, ο θυμός, η απογοήτευση, το να θες να τα σπάσεις όλα, το να θες να κλειστείς στον εαυτό σου. Να δεις όλες τις ρομαντικές ταινίες με Happy End και να κλάψεις ή να ακούσεις τη λίστα με όλα τα λυπητερά τραγούδια που έχεις στο playlist.

Μην φιμώσεις τα συναισθήματά σου. Μην τα κρύψεις κάτω από το χαλί. Αντιμετώπισε κατάματα την κατάσταση. Η αλήθεια είναι μόνο μια και όσο μπορείς μην σε κατηγορήσεις. Δεν φταις ούτε εσύ αλλά δεν φταίει και εκείνος. Απλά δεν ταιριάξατε, δεν πήγε καλά αυτό το μεταξύ σας. Δεν σημαίνει ότι σου λείπει κάτι, ή ότι δεν είσαι αρκετή. Είστε και οι δύο αρκετοί αλλά δεν κάνει ο ένας για τον άλλο.

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσατε για λίγο να το ζήσετε για να διαπιστώσεις ότι ίσως είναι καλύτερα που δεν είστε μαζί. Δεν ταιριάζετε ή παραταιριάζετε, είστε τόσο ίδιοι που δεν μπορεί αυτό να ορθοποδήσει.

Διαλέγοντας σύντροφο: Καμία σχέση που έχεις κάνει δεν είναι τυχαία!

Δεν θέλει πολύ ζόρι

Είσαι ένα μοναδικό και καταπληκτικό πλάσμα που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Σου αξίζει ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου να είναι ψυχή τε και σώματι αφιερωμένος σε εσένα, όπως και εσύ σε εκείνον. Αν το μαζί πονάει τόσο πολύ, αν είναι τόσο δύσκολο να ειπωθεί, δεν βγαίνει αυθόρμητα, τότε το μεταξύ σας παραμύθι ίσως δεν είναι γραμμένο για να έχει ευτυχισμένους τίτλους τέλους. Και λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που ζεις αυτή τη στιγμή, όλη αυτήν την απόρριψη και θλίψη, το ξέρω πόσο πολύ πονάει.

Αλλά! Υπάρχει πάντα ένα αλλά, αν όλα αυτά που συμβαίνουν όταν είσαι σε μια σχέση, όπως το τηλέφωνο, οι βόλτες, το νοιάξιμο, η αγάπη, η φροντίδα, τα ερωτόλογα, το δέσιμο, «το έγώ και συ απέναντι σε όλους τους άλλους» δεν βγαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη, τότε ίσως κάποιος ή κάτι προσπαθεί να σε προφυλάξει από αυτό που θες τόσο απεγνωσμένα;

Αν στην επόμενη σελίδα του βιβλίου της ζωής σου βρίσκεται εκείνος που θα γελάτε σαν μικρά παιδιά μαζί; Εκείνος που η πρώτη του σκέψη κάθε πρωί και η τελευταία του κάθε βράδυ είσαι εσύ αυτόματα χωρίς να το ζητήσεις. Εκείνος που δεν θα χρειάζεται να ζητήσεις τίποτα, που δεν θα χρειάζεται να σκεφτείς αν είσαι αρκετή για εκείνον; Εκείνος που δε θα χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ μαζί του, απλά θα ζεις! Θα ζείτε μια υπέροχη ζωή μαζί.

Μήπως η τέλεια σχέση που ψάχνεις δεν υπάρχει;

Και ξαφνικά μια μέρα τον ξεχνάς

Πώς να τον ξεπεράσω; Βάλε ένα τεράστιο Χ και άφησε πίσω σου εκείνο που ζήσατε ή προσπαθήσετε να ζήσετε μέσα σε ένα κουτάκι του μυαλού σου, μέχρι να γίνει μια θολή, ασπρόμαυρη ανάμνηση που θα σε κάνει να χαμογελάς. Μια μέρα δεν θα δίνεις πια χρόνο σε εκείνον που δεν άξιζε το χρόνο και την αγάπη σου. Όχι από κακία ή θυμό, αλλά γιατί έπρεπε να ζήσεις όλα αυτά για να προχωρήσεις παρακάτω ακόμα πιο δυνατή και δεχόμενη μόνο αυτό που σου αξίζει και τίποτα λιγότερο.

Εύχομαι να είσαι καλά, να πάρεις όσο χρόνο θες να θρηνήσεις τα ματαιωμένα σου όνειρα και να σε αγαπάς πολύ! Να εκπέμπεις χαρά, αγάπη και εμπιστοσύνη ότι κάτι καλό θα έρθει στο δρόμο της ζωής σου. Να σε αγαπάς πολύ και να είσαι σίγουρη ότι και αυτό θα περάσει και αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα γεμάτη νέους ανθρώπους, εμπειρίες και όλα αυτά που σε περιμένουν να τα ζήσεις και να γράψεις άλλο ένα κεφάλαιο σε αυτό το μοναδικό βιβλίο που έχει τίτλο το όνομά σου!

Η μοναδική ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου για τις σχέσεις. Και όχι η απάντηση δεν είναι στο Google!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς ξεπερνάς αυτόν που δεν μπορείς να έχεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα