H Ζέτα Δούκα και o σύζυγός της έκαναν ελεύθερη πτώση και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα!

21:43 12/10/2019 - Πηγή: iPop

H Ζέτα Δούκα και o σύζυγός της έκαναν ελεύθερη πτώση και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν τα 6 χρόνια του γάμου τους. 

Η Ζέτα Δούκα και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, γιόρτασαν με μοναδικό τρόπο τα 6 χρόνια γάμου στέλνοντας ένα μήνυμα παράλληλα σε όλα τα ζευγάρια: Δημιουργήστε αναμνήσεις, ζήστε μαζί εμπειρίες, δέστε τις ζωές σας με έντονες συναισθηματικά στιγμές, ζήστε μαζί πρώτες φορές!

Πριν από δύο ημέρες η Ζέτα Δούκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, γράφοντας στη λεζάντα: «Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Μετράμε ήδη έξι χρόνια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Together we can conquer anything…❤️❤️ 6 years and counting! #anniversary #couple #myman #mylove #happytogether #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις 9 Οκτ, 2019 στις 10:53 μμ PDT

Το πρωί του Σαββάτου, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε σε Stories στο Instagram ότι: «Αυτό το ΣΚ κάντε κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο. Ο,τιδήποτε», αποκαλύπτοντας μας στη συνέχεια ότι εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν ελεύθερη πτώση για να γιορτάσουν την επέτειο τους.

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/10/video-1570904528.mp4

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/10/video-1570906858.mp4

Ένα δυνατό μήνυμα για όλους, γιατί η ζωή ενός ζευγαριού δεν μπαίνει στον αυτόματο. Θέλει να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις με λεπτομέρειες εμπειρίες που και οι δύο θέλουν να ζήσουν. Να ξεπερνάς τα συνηθισμένα και να δοκιμάζεις τα όρια σου προσδοκώντας την αίσθηση απόλυτης ευτυχίας που νιώθεις αμέσως μετά, όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Ζέτα Δούκα τα λέει η ίδια καλύτερα απ’ όλους: «Θα κάνουμε ένα άλμα, μια ελεύθερη πτώση για να τη θυμόμαστε στα έξι χρόνια της επετείου μας, που είμαστε μαζί. Να κάνετε πράγματα μαζί που να τα θυμάστε, που να σας μένουν αξέχαστα. Εντάξει όχι ελεύθερη πτώση, ό,τι θέλει ο καθένας».

Και το συμπέρασμα; Η Ζέτα Δούκα έκανε την ελεύθερη πτώση και παροτρύνει όσους ακόμη δεν το έχουν τολμήσει, να κάνουν κι εκείνοι αυτό το άλμα!

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/10/video-1570907284.mp4

Το άρθρο H Ζέτα Δούκα και o σύζυγός της έκαναν ελεύθερη πτώση και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα